Facebook Pixel Μετά την Αντάλιασπορ και αυτή θέλει στον πάγκο της τον Ρανιέρι!
| 2017-05-10 13:04:00

Μετά την Αντάλιασπορ και αυτή θέλει στον πάγκο της τον Ρανιέρι!

Μετά την Αντάλιασπορ και αυτή θέλει στον πάγκο της τον Ρανιέρι!

Πού θα βρει ποδοσφαιρική στέγη ο Ιταλός;

Με την επικείμενη αποχώρηση του Λουσιέν Φαβρ από την τεχνική ηγεσία της Νις, να θεωρείται βέβαιη, οι διοικούντες την ευχάριστη έκπληξη του σαμπιονά, βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα στο νέο Champions League, αλλά και να την διατηρήσει στα «υψηλά πατώματα» του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ελβετός προπονητής, οδεύει ολοταχώς προς την μπουντεσλίγκα με την Λεβερκούζεν και -κυρίως- την Ντόρτμουντ να αποτελούν τον πιθανότερο επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας, την ίδια ώρα, που ένας γνώριμος στους Ελληνες φιλάθλους, φαίνεται να σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει τις «τύχες» της Νις.

Ο λόγος για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, τον Ιταλό -πρώην εκλέκτορα της εθνικής Ελλάδας- που εντυπωσίασε σύσσωμη την διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα, οδηγώντας την Λέστερ στην κατάκτηση της πρέμιερ λιγκ, στην μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών σε συλλογικό επίπεδο.

Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί προτεραιότητα για τους διοικούντες την Νις, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη «βολιδοσκοπηθεί» από την Γουέστ Χαμ και την Λιόν. Ενα στοιχείο που ενισχύει το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ρανιέρι με την ομάδα του γαλλικού νότου, αποτελεί το γεγονός ότι ο Ιταλός έχει βρεθεί αρκετές φορές στο γήπεδο της Νις να παρακολουθεί αγώνες των «Νισουά», καθώς η μόνιμη κατοικία του είναι στην ...διπλανή γειτονιά του Μονακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags