Facebook Pixel "Μην πάτε στην εκδήλωση του Βασιλόπουλου"!
| 2017-05-11 16:00:00

"Μην πάτε στην εκδήλωση του Βασιλόπουλου"!

"Μην πάτε στην εκδήλωση του Βασιλόπουλου"!

Η ΑΕΚ, υπό τον φόβο προβοκατόρικων ενεργειών, αποτρέπει τους οπαδούς της από το να πάνε σε εκδήλωση που οργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος έχει καλέσει άπαντες σε ανοιχτή συγκέντρωση «για την υπεράσπιση της δημοκρατίας στην πόλη» (σσ. όπως είναι το σλόγκαν), όπως και όσους είναι υπέρμαχους του γηπέδου της ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο έχει δημιουργήσει απορίες στους ανθρώπους της ΑΕΚ και της "Δικέφαλος", οι οποίοι κάνουν διαδοχικές συσκέψεις στα γραφεία της και έχουν καταλήξει σε ορισμένα ασφαλή συμπεράσματα.

Συγκεκριμένα, στους «κιτρινόμαυρους» υπάρχει φόβος για το ποιοι θα μαζευτούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ έχουν συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους φοβούνται ότι θα υπάρχει οργανωμένη προβοκάτσια.

Κάπως έτσι, η σύσταση της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους της είναι «να μην πατήσει κανείς σε αυτή την εκδήλωση, ώστε να μην δώσουν δικαιώματα την ώρα που η ομάδα βρίσκεται στο… παραπέντε της άδειας».

Επισημαίνεται δε, πως «δεν πρέπει να δοθεί το παραμικρό πάτημα σε ανθρώπους που το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να δυσφημήσουν την ΑΕΚ και να την κατηγορήσουν για όλα όπως έχουν κάνει εδώ και τόσο καιρό. Οι φίλαθλοί μας και η ΑΕΚ έχει κατηγορηθεί άδικα εδώ και τόσο καιρό και αυτό που θέλουμε είναι να μην δοθεί το παραμικρό άλλοθι σε όλα τα πανηγύρια που θέλει να διοργανώσει ο Βασιλόπουλος που καλεί για συμμετοχή από κάθε γωνιά της Αθήνας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags