Facebook Pixel "Ψήνεται" φοβερή μεταγραφή διεθνούς Έλληνα άσου!
| 2017-05-12 09:39:00

"Ψήνεται" φοβερή μεταγραφή διεθνούς Έλληνα άσου!

"Ψήνεται" φοβερή μεταγραφή διεθνούς Έλληνα άσου!

Μετά τον Κώστα Μανωλά, άλλος ένας συμπαίκτης του στην Εθνική ετοιμάζεται να αλλάξει επίπεδο με σούπερ μεταγραφή!

Ο λόγος για τον Κώστα Σταφυλίδη που είναι στο στόχαστρο της Σάλκε!

Ο 23χρονος αριστερός μπακ κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Αουγκσμπουργκ, ενώ ο τεχνικός της Σάλκε, Μάρκους Βάιντσιρλ τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού είχε εισηγηθεί την απόκτησή του ως προπονητής της Αουγκσμπουργκ το 2015. Τον θέλει και πάλι, αυτή τη φορά ως αντικαταστάτη του Κολάσινατς (τον θέλουν Αρσεναλ, Γιουβέντους) και η μεταγραφή είναι κοντά στο να κλείσει, με 5 εκατομμύρια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η Bild!

Το «εμπόδιο» που πρέπει να ξεπεραστεί είναι οι αντιδράσεις οπαδών της Σάλκε, οι οποίοι είχαν αποδοκιμάσει τον «Στάφυ» μετά το ματς του Οκτωβρίου μεταξύ των δύο ομάδων, όταν με φάουλ είχε άθελά του τραυματίσει τον Εμπολό, το ακριβότερο μεταγρφαφικό απόκτημα των «βασιλικών μπλε» το περασμένο καλοκαίρι (21 εκατομμύρια). Ο Ελληνας μπακ είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη μέσω instagram, όμως αρκετοί οπαδοί τον αποδοκίμασαν στις επαφές του με την μπάλα στο ματς του δευτέρου γύρου. Λογικά πάντως είναι ένα θέμα που θα ξεπεραστεί.

Ο Σταφυλίδης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την Αουγκσμπουργκ και σε δηλώσεις του αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το καλοκαίρι. Στη Bild πάντως γίνεται αναφορά στην πολύ καλή χρονιά του με το στατιστικό ότι η Αουγκσμπουργκ έχει δεχθεί μετά την Μπαγερν τα λιγότερα γκολ από την πλευρά του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags