Facebook Pixel Θρήνος στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-14 02:33:00

Θρήνος στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Θρήνος στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Έφυγε» ένας από τους μεγάλους του Τριφυλλιού, καθώς πριν από λίγες ώρες απεβίωσε ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης.

Ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τελικά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την παναθηναϊκή οικογένεια.

Αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 1961 μέχρι το 1969 ως αμυντικός μέσος. Το παρατσούκλι του ήταν «Γκαγκάριν», ενώ κατέκτησε με το «τριφύλλι» πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Συγχρόνως είχε γίνει και διεθνής.

Αξέχαστη στιγμή ήταν το αήττητο πρωτάθλημα του 1964, όταν οι «πράσινοι» σφράγισαν το επίτευγμα με νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη με 0-1 και ο Ζαχαρία Πιτυχούτης έκανε τον γύρο του θριάμβου στο φαληρικό στάδιο κρατώντας τη σημαία του Παναθηναϊκού.





Η είδηση του θανάτου, ήρθε από τη δημοσίευση της κόρης του Τατιάνας μέσω facebook η οποία έγραψε: «Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Στις 13 ... Να κρατάς ψηλά την σημαία μας και στη γειτονιά των αγγέλων. Ο πατέρας μου δυστυχώς σήμερα ξεκίνησε το ταξίδι του για την γειτονιά των αγγέλων. θα θέλαμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να τον αποχαιρετήσουμε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλη την αγάπη που του δείξατε τόσα χρόνια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags