Facebook Pixel Έγραψε ιστορία - Πρωταθλήτρια μετά από 18 χρόνια η Φέγενορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-14 17:19:00

Έγραψε ιστορία - Πρωταθλήτρια μετά από 18 χρόνια η Φέγενορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγραψε ιστορία - Πρωταθλήτρια μετά από 18 χρόνια η Φέγενορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τρία γκολ του Ντιρκ Κάουτ η ιστορική ομάδα του Ρότερνταμ νίκησε 3-1 τη Χέρακλες και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ολλανδίας για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1998-99!

Η αναμονή 18 ετών έφτασε στο τέλος της για τους φίλους της Φέγενορντ!

Ο σπουδαίος σύλλογος του Ρότερνταμ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Ολλανδίας μετά το 1999 και 15ου της ιστορίας του!

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Φέγενορντ είχε διαφορά ενός βαθμού από τον δεύτερο Άγιαξ και ήθελε τη νίκη κόντρα στη Χέρακλες για να κατακτήσει τον τίτλο. Το ματς μετατράπηκε από νωρίς σε τυπική διαδικασία, αφού ο Ντιρκ Κάουτ έκανε το 1-0 μόλις στο πρώτο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 12’ και στο ασφυκτικά γεμάτο «Ντε Κάιπ» επικράτησε πανζουρλισμός! Ο Κάουτ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με πέναλτι στο 83’ βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η Χέρακλες πέτυχε το γκολ της τιμής για το τελικό 3-1 με τον Βαν Όιεν στο 89'.

Την ίδια στιγμή, η νίκη του Άγιαξ με 3-1 στην έδρα της Βίλεμ ήταν χωρίς αντίκρισμα αφού ο «Αίαντας» έμεινε στη δεύτερη θέση, με την Αϊντχόβεν να τερματίζει τρίτη.

Στο Ρότερνταμ, φυσικά, στήθηκε ένα ατελείωτο γλέντι για την τεράστια επιτυχία της ομάδας της πόλης.

Δείτε τα βίντεο:
 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags