Facebook Pixel Πάει Ρέιντζερς ο Τζιόλης;
| 2017-05-16 14:29:00

Πάει Ρέιντζερς ο Τζιόλης;

Πάει Ρέιντζερς ο Τζιόλης;

Έχουν βάση οι φήμες για μεταγραφή του Έλληνα μέσου στην ομάδα της Γλασκώβης;

Ο άλλοτε βοηθός προπονητή του Ζοζέ Πεσέιρο και νυν τεχνικός των Ρέιντζερς, Πέδρο Καϊσίνια, διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα σκωτσέζικα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα του να κινείται για την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη από τη Χαρτς.

Ερωτώμενος σχετικά με το θέμα σε συνέντευξη Τύπου, απάντησε: "Δουλέψαμε μαζί πριν δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά αν αναφέρεστε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, πρέπει απλώς να σας πω ότι είναι ανοησίες".

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος μίλησε για τη συνύπαρξή τους στην ελληνική ομάδα, εκφράζοντας την εκτίμησή του προς το πρόσωπό του 32χρονου μέσου και εξηγώντας ότι διατηρεί εξαιρετική σχέση μαζί του: "Είναι φανταστικός τύπος, τον συνάντησα πριν δέκα χρόνια. Μετά από αυτό, πήγε στη Βέρντερ Βρέμης και τα πήγε σπουδαία. Διανύει σπουδαία καριέρα, αλλά αυτά είναι τα μόνα που μπορώ να σας πω".

"Είναι φίλος μου, επειδή είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω ισχυρούς δεσμούς με τους παίκτες. Ήμουν βοηθός εκείνο τον καιρό στον Παναθηναϊκό. Όταν οι παίκτες σου δίνουν τα πάντα και έχεις δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις, ακόμη και δέκα χρόνια μετά, πας εκεί, τον χαιρετάς, τον καλείς να έρθει και να πιει ένα καλό πορτογαλικό κόκκινο κρασί μαζί σου".

Ο Καϊσίνια είχε βρεθεί στους "πράσινους" τη σεζόν 2007 - 2008, ευρισκόμενος στο πλάι του Ζοσέ Πεσέιρο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags