Facebook Pixel Καμία έκπληξη με Μπίσεσβαρ
| 2017-05-16 14:53:00

Καμία έκπληξη με Μπίσεσβαρ

Καμία έκπληξη με Μπίσεσβαρ

Βασικά, το περίμεναν όλοι για τον Ολλανδό μέσο του ΠΑΟΚ!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Απρίλιο.

Η ενημέρωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ:

«Κέρδισε το κοινό ο Μπίσεσβαρ
Γκολ, θέαμα, δημιουργία, αλλά και τρέξιμο και βοήθεια στην άμυνα. Τον περασμένο μήνα έκανε τα πάντα. Αποτέλεσμα; Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και ήταν ο μεγάλος νικητής στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του 11888 MVP Απριλίου μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Ο Απρίλιος ήταν ένας εξαιρετικά παραγωγικός μήνας για τον Δικέφαλο, με πέντε νίκες στην Super League και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι πρωταγωνιστές σε αυτούς τους επτά αγώνες πολλοί. Ένας εξ αυτών οΝτιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός ήταν κομβικός για την ομάδα του. Αγωνίστηκε τόσο σε ρόλο επιτελικού μέσου, όσο και εξτρέμ και αντεπεξήλθε πλήρως στις απαιτήσεις με την ποδοσφαιρική ποιότητα που τον χαρακτηρίζει.

Κατάφερε να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το highlight ήταν η παρουσία του στον επαναληπτικό ημιτελικό στην Τούμπα, όταν σε μόλις 45 λεπτά έφτιαξε δύο γκολ για τους συμπαίκτες του, με δύο υπέροχες ασίστ. Παράλληλα, ήταν συνεπής και στο αμυντικό κομμάτι καταρρίπτοντας την άποψη πως δεν συμμετέχει στην συνολική αμυντική λειτουργία.

Στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App, ο Μπίσεσβαρ συγκέντρωσε το 49,95% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον τίτλο του 11888 MVP, τον δεύτερο προσωπικό, καθώς τα είχε καταφέρει και τον Ιανουάριο. Εκείνο όμως που δίνει μεγαλύτερη αξία στον νικητή είναι ο δυνατός ανταγωνισμός που είχε. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Παναγιώτης Γλύκος και στην τρίτη ο Εβγέν Σάκχοφ , δύο παίκτες που τον περασμένο μήνα ήταν εξαιρετικοί, ο ένας με σωτήριες επεμβάσεις και ο άλλος με ανάδειξή του στο βαρόμετρο του ΠΑΟΚ στο χώρο του κέντρου.

Αναλυτικά οι 11888 MVP του Δικεφάλου από την αρχή της σεζόν:

Αύγουστος: Λέo Μάτος

Σεπτέμβριος: Γιώργoς Τζαβέλλας

Οκτώβριος: Παναγιώτης Γλύκoς

Νοέμβριος: Γκάρι Ρoντρίγκες

Δεκέμβριος: Λέο Μάτoς

Ιανουάριος: Ντιέγκo Μπίσεσβαρ

Φεβρουάριος: Γιάννης Mυστακίδης

Μάρτιος: Εβγέν Σάκχoφ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags