Facebook Pixel Σε αναμμένα κάρβουνα στον ΠΑΟΚ – Τι "τρέχει" με σούπερ σταρ λίγο πριν τον "τελικό" στη Λεωφόρο!
| 2017-05-17 13:45:00

Σε αναμμένα κάρβουνα στον ΠΑΟΚ – Τι "τρέχει" με σούπερ σταρ λίγο πριν τον "τελικό" στη Λεωφόρο!

Σε αναμμένα κάρβουνα στον ΠΑΟΚ –  Τι "τρέχει" με σούπερ σταρ λίγο πριν τον "τελικό" στη Λεωφόρο!

Άπαντες στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο ελπίζουν ότι δεν θα τριτώσει το κακό με τον παικταρά και πως σε λίγες ώρες στο ματς "ζωής ή θανάτου" θα γυρίσουν όλα τούμπα.

Στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν καλός. Το ίδιο και στην πρεμιέρα των play off με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Στον ΠΑΟΚ όμως ελπίζουν πως δεν θα …τριτώσει το κακό.

Από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ, άλλαξε πλήρως την επιθετική του εικόνα και έφτασε να είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά με 9 γκολ. Ο λόγος, φυσικά, για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, από τον οποίο περιμένει πάρα πολλά σήμερα ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο 27χρονος επιθετικός όχι απλά …σίγησε στα δύο τελευταία παιχνίδια των "ασπρόμαυρων" αλλά και η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν, βέβαια, να πάρουν το Κύπελλο στον Βόλο, όμως, δεν τα κατάφεραν την Κυριακή στην Τούμπα, με τους αμυντικούς της ΑΕΚ να καταφέρνουν να …μπλοκάρουν τον Πρίγιοβιτς.

Στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται όσο ποτέ το θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα του από την ΑΕΚ.

Ο Ίβιτς γνωρίζει βεβαίως πως εάν ο Πρίγιοβιτς επιστρέψει στα γκολ, τότε η ομάδα του θα έχει περισσότερες πιθανότητες να μη γνωρίσει την πέμπτη φετινή ήττα στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags