Facebook Pixel Ξέσπασμα Ουάρντα - Δεν μπορούσε να ηρεμήσει στο αεροδρόμιο- "Δεν έπρεπε ούτε να τον κοιτάξω"!
| 2017-05-18 21:00:00

Ξέσπασμα Ουάρντα - Δεν μπορούσε να ηρεμήσει στο αεροδρόμιο- "Δεν έπρεπε ούτε να τον κοιτάξω"!

Ξέσπασμα Ουάρντα - Δεν μπορούσε να ηρεμήσει στο αεροδρόμιο- "Δεν έπρεπε ούτε να τον κοιτάξω"!

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να «χωνέψει» αυτό που έγινε στη Λεωφόρο! Τι έλεγε στους συμπαίκτες του; Το Sportdog έχει το ρεπορτάζ!

Η κόκκινη κάρτα που του έδειξε χθες το βράδυ ο Κομίνης, ήταν η πρώτη στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα, που στο 47΄ τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα γιατί ο Κομίνης θεώρησε πως χρησιμοποίησε τον αγκώνα του στην προσπάθεια του να κερδίσει την κεφαλιά από τον Κουλιμπαλί και στο 51΄ τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ανύπαρκτο φάουλ στον Κλωναρίδη πίσω από το κέντρο του γηπέδου! Και στις δύο περιπτώσεις, ο Αιγύπτιος δεν έκανε ούτε καν φάουλ!

«Ήταν τρελό αυτό που έγινε. Ειδικά η δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επειδή κατάλαβα στην πρώτη κίτρινη πως ο διαιτητής θα προσπαθήσει να με αποβάλλει όταν είδα πως τον αντίπαλο να με προσπερνάει σήκωσα τα χέρια μου. Δεν τον ακούμπησα καν! Μάλλον δεν έπρεπε ούτε να τον κοιτάξω!» έλεγε ο Ουάρντα στους συμπαίκτες του και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη!

Πάντως, ο 23χρονος εξτρέμ δεν το πήρε και τόσο… κατάκαρδα γιατί μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα έχει δει αρκετά στα ελληνικά γήπεδα, όμως και πάλι δεν μπορούσε να πιστέψει το πως μέσα σε τέσσερα λεπτά τον απέβαλλε ο Κομίνης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος με video του Ίβιτς στα αποδυτήρια: Τι κάνει μόλις βλέπει την κάμερα; Βγάλτε συμπεράσματα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags