Facebook Pixel Ποιος άλλος θα το `παιρνε δηλαδή;
| 2017-05-21 12:00:00

Ποιος άλλος θα το `παιρνε δηλαδή;

Ποιος άλλος θα το `παιρνε δηλαδή;

Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία αναδείχτηκε αυτός που... όλοι περιμέναμε!

Ο μέσος της πρωταθλήτριας Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, αναδείχθηκε κατόπιν ψηφοφορίας (συνδιαστικής από ένα πάνελ ειδικών, τους αρχηγούς των ομάδων και τους φιλάθλους) ως ο πολυτιμότερος παίκτης της Premier League για τη σεζόν 2016-2017.

Ο Γάλλος μέσος παρέλαβε έτσι, τον τρίτο φετινό ατομικό του τίτλο, έπειτα από τις αντίστοιχες τιμητικές διακρίσεις που του απένειμαν οι συνάδελφοί του (PFA), αλλά και οι αθλητικοί συντάκτες στο «Νησί» (FWA), ενώ πριν από λίγες ημέρες κέρδισε ακόμη ένα προσωπικό τρόπαιο, αυτή τη φορά εκτός των βρετανικών συνόρων, καθώς ψηφίστηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας του που αγωνίζεται στο εξωτερικό (ξεπερνώντας τους συνυποψηφίους του για το ίδιο βραβείο, Αντουάν Γκριζμάν, Καρίμ Μπενζεμά και Ουσμάν Ντεμπελέ).

Ανταγωνιστές του Καντέ για την πλακέτα του καλύτερου ποδοσφαιριστή της φετινής Πρέμιερ ήταν οι συμπαίκτες του στους Λονδρέζους, Εντέν Αζάρ και Θέσαρ Αθπιλικουέτα, οι παίκτες της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, Ντέλε Άλι και Γιαν Φερτόνχεν, ο Ρομέλου Λουκάκου της Έβερτον και ο Αλέξις Σάντσες της Άρσεναλ.

Μετά τη συμπλήρωση του «καρέ» της φετινής ατομικής του πρωτιάς, ο 26χρονος παίκτης των «μπλε» δήλωσε:

«Είναι τεράστια τιμή που αναδείχθηκα παίκτης της χρονιάς δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν. Δουλεύω σκληρά στην προπόνηση, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και συνεργάζομαι με πολλούς πολύ καλούς παίκτες. Για αυτό κέρδισα το πρωτάθλημα και φέτος και πέρυσι (σ.σ. με τη Λέστερ».)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags