Facebook Pixel Σοβαρή καταγγελία Κωνσταντινίδη για Κομίνη!
| 2017-05-23 18:28:00

Σοβαρή καταγγελία Κωνσταντινίδη για Κομίνη!

Σοβαρή καταγγελία Κωνσταντινίδη για Κομίνη!

Στην κατάθεσή του στην εκδίκαση της υπόθεσης για την διακοπή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, έβγαλε… στην σέντρα τον διαιτητή!

Σχετικά με τη διακοπή του αγώνα, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Κάρμης, στηριζόμενος σε όσα αναγράφει το φύλλο αγώνα, ανέφερε ότι η απόφαση λήφθηκε από τον διαιτητή όταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι χωρίς τον προπονητή του.

«Η διακοπή δεν έγινε εξαιτίας του περιστατικού αυτού», τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη ρίψη του αντικειμένου και συνέχισε: «Έγινε αρκετό χρόνο μετά, όταν ο κ.Κωνσταντινίδης υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα χωρίς την παρουσία του προπονητή του. Αρνούμεθα την υπαιτιότητά μας. Ο διαιτητής ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι. Διεκόπη λόγω της δήλωσης που έκανε ο κ.Κωνσταντινίδης»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο αυτός που έριξε την πραγματική «βόμβα» ήταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ξεκαθαρίζοντας στην κατάθεσή του ότι «ο διαιτητής ψεύδεται, εγώ τον ενημέρωσα για το τι έπαθε ο Ίβιτς και του είπα φεύγοντας ότι θα περιμένω την απόφαση του. Του ζήτησα να εφαρμόσει τον κανονισμό και δεν του είπα ότι δεν συνεχίζουμε εμείς, κανείς δεν μας ρώτησε ποτέ αν επιθυμούμε να βγούμε για να παίξουμε ή όχι»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags