Facebook Pixel Αινιγματικές δηλώσεις από Λέτο για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
| 2017-05-25 00:04:00

Αινιγματικές δηλώσεις από Λέτο για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Αινιγματικές δηλώσεις από Λέτο για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός μίλησε για την επιθυμία του, για τις συναντήσεις με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, αλλά και για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο τόνισε πως δεν έχει κάποια νέα επαφή για το θέμα του συμβολαίου του και δεν είναι απίθανο να κάνει την τελευταία του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό στο φινάλε των πλέι οφ.

«Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο ματς. Παλέψαμε και ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε και δεν είχε σημασία πως εγώ έβαλα το γκολ», ανέφερε αρχικά ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova.

Στη συνέχεια ο Λέτο τόνισε για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, μετά και τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση και σε εκείνο το σημείο κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ. Αν είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς θα ήταν όλα διαφορετικά, αλλά είμαστε επαγγελματίες και προχωράμε».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τον Πανιώνιο και να τον περάσουμε και στη συνέχεια να δούμε την βαθμολογία».

Για τον Σισέ, ο οποίος βρέθηκε στη Λεωφόρο: «Δεν ήξερα ότι ήταν εδώ ο Τζιμπρίλ. Έχουμε όμορφες αναμνήσεις και χαίρομαι που ήρθε και θα κοιτάξω να μιλήσω μαζί του».

Για την ανταλλαγή της φανέλας του με τον Πατίτο: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παλεύουμε, δίνουμε μάχες και στόχος είναι η νίκη. Στο τέλος όμως έτσι πρέπει να αντιδρούμε. Εγώ είμαι μαχητής εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά νομίζω ένας καλός άνθρωπος εκτός».

Για το συμβόλαιό του: «Το μυαλό μου είναι να τελειώσουν οι αγώνες. Την Κυριακή έχουμε τον τελευταίο μας αγώνα στη Λεωφόρο. Όλοι ξέρουν αυτό που θέλω. Είμαι οικογενειάρχης και έχω κάποιες καταστάσεις που πρέπει να σκεφτώ. Δεν είχα ακόμα κάποια επαφή και ίσως αυτές να είναι οι τελευταίες μου εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags