Facebook Pixel ΣΟΚ με Γλύκο!
| 2017-05-27 18:06:00

ΣΟΚ με Γλύκο!

ΣΟΚ με Γλύκο!

Πολύ άσχημα τα νέα για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση και μπήκε στο χειρουργείο. Πόσο καιρό θα μένει εκτός, τι αλλάζει στα μεταγραφικά!

Τα χειρότερα δυνατά νέα προέκυψαν για τον ΠΑΟΚ και τον Παναγιώτη Γλύκο μετά τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη ο Έλληνας γκολκίπερ εξαιτίας τραυματισμού του στο γόνατο στη σημερινή προπόνηση.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Γλύκος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη μηνίσκου με αίμαρθρο!

Σαφώς, πρόκειται για τεράστια ζημιά για τον άτυχο διεθνή παίκτη, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του προβλήματός του.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο 30χρονος πορτιέρε αναμένεται να μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός.

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει την ομάδα του, η οποία πλέον είναι πολύ πιθανό να αναγκαστεί να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα στο διάστημα που ο Γλύκος θα απουσιάσει, ενώ φυσικά τίθεται εκτός των κλήσεων του Μίκαελ Σκίμπε για το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος με τη Βοσνία στις 9 Ιουνίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«O Παναγιώτης Γλύκος υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη μηνίσκου με αίμαρθρο. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags