Facebook Pixel "Βασιλιάς" και στη Μαδρίτη ο Μέσι - Πήρε το Κύπελλο η Μπάρτσα με... μαγικά του παικταρά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-28 00:24:00

"Βασιλιάς" και στη Μαδρίτη ο Μέσι - Πήρε το Κύπελλο η Μπάρτσα με... μαγικά του παικταρά! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Βασιλιάς" και στη Μαδρίτη ο Μέσι - Πήρε το Κύπελλο η Μπάρτσα με... μαγικά του παικταρά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Αργεντινό σε τρελά κέφια να πετυχαίνει μια γκολάρα και να "σερβίρει" άλλες δυο, η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το τρίτο σερί Κύπελλο Ισπανίας (3-1 την Αλαβές) μέσα στη Μαδρίτη! Φανταστικό και το γκολ των ηττημένων, αποχαιρέτησε με κούπα ο Λουίς Ενρίκε...

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε με ωραίο τρόπο μια σεζόν που σε καμία περίπτωση δεν ήταν επιτυχημένη, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας νικώντας την Αλαβές με 3-1 στον αποψινό τελικό που διεξήχθη στο «Βιθέντε Καλδερόν» της Μαδρίτης. Παράλληλα, ο Λουίς Ενρίκε είπε το ιδανικό "αντίο" στην ομάδα κατακτώντας, αφού αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της.

Κύριος υπεύθυνος για την επικράτηση των Καταλανών ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έκανε μαγικά πράγματα σε ακόμα έναν τελικό. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ στο 30’ με πανέμορφο φαλτσαριστό πλασέ στην κίνηση από ασίστ του Νεϊμάρ. Ωστόσο, η Αλαβές είχε άμεση απάντηση και μάλιστα εξίσου εντυπωσιακή, αφού ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από πολύ δύσκολη γωνία!

Ο Μέσι, όμως, ανέλαβε δράση ώστε το σκορ να γίνει 3-1 πριν καν συμπληρωθεί το ημίχρονο. Ο Αργεντινός μαέστρος πάσαρε στον Γκόμες στο 45’, με τον Πορτογάλο να γυρνά την μπάλα και το Νεϊμάρ να σκοράρει σε κενό τέρμα από οριακή θέση οφσάιντ.

Ο «Λέο» δημιούργησε το γκολ για το 3-1, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Μετά από ένα φανταστικό «σόλο» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Μέσι πάσαρε με απίθανο τρόπο ανάμεσα από τρεις αντιπάλους στον Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος είχε εύκολο έργο πλασάροντας με το δεξί.

Το παιχνίδι έπεσε πολύ όσον αφορά στην ποιότητά του στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι και η Μπαρτσελόνα να πανηγυρίσει το τρίτο συνεχόμενο Copa del Rey και 29ο στην τεράστια ιστορία της!
 

 

Барселона - Алавес 3:1. Обзор матча. Кубок Испании 2016/17. Финал. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags