Facebook Pixel Mε 18άδα και τα γνωστά προβλήματα
| 2017-05-29 13:23:00

Mε 18άδα και τα γνωστά προβλήματα

Mε 18άδα και τα γνωστά προβλήματα

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το τελευταίο ματς της χρονιάς κόντρα στον Πανιώνιο την Τετάρτη. Επέστρεψε ο Βράνιες, πάλι εκτός ο Βάργκας.

Οι Πατίτο και Τόμας Πέκχαρτ ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ατομικό. Οσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον Πανιώνιο το βράδυ της Τετάρτης 31 Μαϊου (20.30) στη Νέα Σμύρνη για την 6η και τελευταία αγωνιστική των play-οffs της Super League.

Οι 18 είναι οι εξής: Ανέστης, Γκάλο, Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.

Για μια ακόμα φορά εκτός είναι ο Βάργκας που είναι πιθανό να μην τον δούμε πάλι με τα κιτρινόμαυρα. Αυτό πιθανότατα ισχύει και για τους Πατίτο, Πέκχαρτ και Αραβίδη που δεν μπήκαν στην αποστολή λόγω προβλημάτων. Επιστρέφει ο Βράνιες.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και στη συνέχεια η ομάδα θα πάει στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags