Facebook Pixel Μεταγραφή - πάταγο 120 εκ. έχει στα υπόψιν η Γιουνάιτεντ - Άσος της Ρεάλ, ο υποψήφιος!
| 2017-05-30 11:51:00

Μεταγραφή - πάταγο 120 εκ. έχει στα υπόψιν η Γιουνάιτεντ - Άσος της Ρεάλ, ο υποψήφιος!

Μεταγραφή - πάταγο 120 εκ. έχει στα υπόψιν η Γιουνάιτεντ - Άσος της Ρεάλ, ο υποψήφιος!

Το κόλπο γκρόσο με μια μεταγραφή που θα προκαλέσει... σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μεγάλο μεταγραφικό «κόλπο» σκέφτεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να πάρει το καλοκαίρι τον Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού και αγγλικού Τύπου ο Ζοζέ Μουρίνιο εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει τον Ουαλό σούπερ σταρ από την ισπανική ομάδα, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2013 έναντι του ποσού-ρεκόρ των 100 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Μπέιλ είναι δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά των φιλάθλων της Ρεάλ και έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να προχωρήσει τις επαφές με την ομάδα του Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ προτείνει 60 εκατ. ευρώ και τον Νταβίντ Ντε Χέα, ως αντάλλαγμα, προκειμένου να πάρει τα δικαιώματα του Μπέιλ. Ο Ισπανός γκολκίπερ θέλει να επιστρέψει στη χώρα του και δέχεται τη μεταγραφή του στο «Μπερναμπέου».

Ρόλο «κλειδί» στις επαφές έχει ο Ράιαν Γκιγκς, «σημαία» της Μάντσεστερ, ο οποίος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Μπέιλ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, το συνολικό κόστος της οποίας θ' αγγίξει τα 120 εκατ. ευρώ. Ο Ουαλός άσος θέλει να επιστρέψει στην πρέμιερ λιγκ, όπου θα είναι το μεγάλο όνομα της Γιουνάιτεντ και δεν θα είναι στη «σκιά» κάποιου άλλου, όπως είναι τώρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags