30/05/17 - 16:51

Συνεχίζεται η κόντρα! Νέο ποστάρισμα Καραπαπά για ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε ξεκινήσει έρευνα»!

Συνεχίζεται η κόντρα! Νέο ποστάρισμα Καραπαπά για ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε ξεκινήσει έρευνα»!
48.029views

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η «διαμάχη» ανάμεσα στον Κώστα Καραπαπά (και ίσως τον Ολυμπιακό) με τον ΑΠΟΕΛ, με αφορμή τις υποθέσεις Ντε Βινσέντι και Σωτηρίου.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς απάντησε στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ εναντίον του, καλώντας τον πρόεδρο του κυπριακού συλλόγου Πρόδρομο Πετρίδη να ασχοληθεί... με τα μανιτάρια.

Θυμίζουμε, πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόδρομος Πετρίδης δήλωσε πως η απόφαση του ΑΠΟΕΛ να δώσει τον Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη και όχι στον Ολυμπιακό, ίσως να έχει πικράνει λίγο τους Ερυθρόλευκους, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να του ζητάει να μην πιάνει στο στόμα του το όνομα του συλλόγου.

Ακολούθησε η «επιθετική» ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ προς τον Καραπαπά και τώρα η νέα απάντησή του,
την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

«Σχετικά με την ανακοίνωση-απάντηση του ΑΠΟΕΛ (για την ακρίβεια του ίδιου του κ. Πετρίδη) να ξεκαθαρίσω τα εξής: Γνωρίζω πολύ περισσότερα απο τα... βασικά και στις δυο υποθέσεις, οπότε καλό θα είναι να μην εκτίθεται ο κ. Πετρίδης, με τέτοιου είδους ανακοινώσεις ή να μιλάει για τα... μανιτάρια που τα γνωρίζει καλύτερα απο το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος ο κ. Πετρίδης λοιπόν, γνωρίζει πολύ καλά την συμφωνία του και με τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Μαρινάκη και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βρέντζο για την υπόθεση Σωτηρίου και είναι αυτός που παραπλάνησε τους πάντες. Τώρα, γιατί επέλεξε μια μικρότερη προσφορά (αυτή της Κοπεγχάγης) και ζημίωσε τον ΑΠΟΕΛ, είναι κάτι που αφορά στους μετόχους του ΑΠΟΕΛ και πλέον όχι εμάς.

Αυτό που συνεχίζει να μας αφορά είναι η υπόθεση Ντε Βινσέντι στην οποία εκτός απο τον ΑΠΟΕΛ ζημιώθηκε και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Για την υπόθεση αυτή λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που ο "φιλόξενος" κ. Πετρίδης δεν έχει φέρει στο φως», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Καραπαπάς.


 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ