Facebook Pixel Οι πρώτες δηλώσεις του Βαλβέρδε ως "μπλαουγκράνα"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-31 19:04:00

Οι πρώτες δηλώσεις του Βαλβέρδε ως "μπλαουγκράνα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες δηλώσεις του Βαλβέρδε ως "μπλαουγκράνα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "Τσινγκούρι" υποσχέθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να απολαμβάνει το θέαμα, ευελπιστώντας να γίνουν ακόμη μεγαλύτερη ομάδα από ο,τι ήδη είναι!

Αναλυτικά:

"Είναι προνόμιο να είμαι εδώ, μεγάλη τύχη που με σκέφτηκε η ομάδα και μου προσέφερε αυτή τη θέση. Αντιμετωπίζω αυτή τη νέα πρόκληση με μεγάλη προσμονή, ως μια μεγάλη πρόκληση και με την πρόθεση η Μπαρτσελόνα να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Ακόμη πιο μεγάλη από ο,τι ήδη είναι.

Πέρασε πολύς καιρός (από το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα ως ποδοσφαιριστής), τώρα είμαι πολύ μεγαλύτερος και είναι ένα στάδιο εντελώς διαφορετικό. Τώρα είμαι πιο συνειδητοποιημένος από ο,τι εκείνη την εποχή που ήμουν πολύ νέος.

Το έχω επαναλάβει και στις άλλες ομάδες, θα το πω και τώρα στην Μπάρτσα. Θα ήθελα τα πράγματα να πάνε καλά, να μπορεί ο κόσμος να το διασκεδάσει.

Θέλουμε η ομάδα να είναι σύμφωνη με το παιχνίδι της και κυρίως με τον κόσμο. Θέλω οι οπαδοί να συνεχίζουν να το απολαμβάνουν, όπως έκαναν τα τελευταία χρόνια. Στις τελευταίες σεζόν απήλαυσαν πολλούς μεγάλους παίκτες και προπονητές και το σκεπτικό μου είναι το ίδιο. Να είναι υπερήφανοι γι' αυτή την ομάδα", υποστήριξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags