Facebook Pixel "Aυτά τα παιχνίδια είναι για τους άντρες"!
| 2017-06-01 10:37:00

"Aυτά τα παιχνίδια είναι για τους άντρες"!

"Aυτά τα παιχνίδια είναι για τους άντρες"!

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αποκάλυψε τι τους είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης πριν την έναρξη του αγώνα της Τούμπας, ενώ μίλησε στη NOVA και για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη παρά τις απουσίες:
"Γνωρίζαμε πριν από το ματς πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί όταν παίζεις πάντα στην Τούμπα είναι δύσκολο. Ωστόσο πριν την έναρξη ο κόουτς μας είπε πως αυτά τα παιχνίδια είναι για τους άντρες, άσχετα ποιοι απουσιάζουν. Και εμείς δείξαμε σήμερα, πως όποιος και αν λείπει είμαστε ομάδα, είμαστε οι άντρες που πρέπει να είμαστε και το σημαντικότερο είναι η νίκη με την οποία ολοκληρώσαμε τη σεζόν".

Αν η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα είναι μια εικόνα από το μέλλον:
"Ο προπονητής μας θέλει να αγωνιζόμαστε σκληρά, να είμαστε άντρες στον αγωνιστικό χώρο και να τα δίνουμε όλα, άσχετα αν κάνουμε καλό ή κακό παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι πως όλοι παλέψαμε και αυτό έχει αλλάξει την ομάδα πάρα πολύ".

Αν πήρε μία προσωπική ρεβάνς:
"Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν παιχνίδια που δεν σκοράρεις και σε άλλα που πετυχαίνεις γκολ. Είμαι επιθετικός και είναι λογικό άλλοτε να βρίσκω στόχο και κάποιες άλλες όχι. Σήμερα ήταν καλή μέρα για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό, τα πήγα καλά και είμαι χαρούμενος με την απόδοση μου".

Αν θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό:
"Θα δούμε, κανένας δεν γνωρίζει. Θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος. Είναι ωραίο να πηγαίνεις διακοπές μετά από μία τέτοια νίκη, οπότε όλοι είμαστε χαρούμενοι".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags