Facebook Pixel Ο Μίνο Ραϊολα... απασφάλισε!
| 2017-06-01 14:05:00

Ο Μίνο Ραϊολα... απασφάλισε!

Ο Μίνο Ραϊολα... απασφάλισε!

Ο διαβόητος Ολλανδοϊταλός ατζέντης άνοιξε πάλι το στόμα του και προκάλεσε χαμό! Τι είπε για Λουκάκου και "Ίμπρα";

Για το αγωνιστικό μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου, μίλησε ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τόνισε πως η τιμή για να φύγει από την Εβερτον είναι στα 100 εκατ. λίρες, πάνω δηλαδή από τα 122 εκατ. ευρώ!

Ο Λουκάκου τη φετινή σεζόν ήταν εντυπωσιακός και σε 36 συμμετοχές σημείωσε 25 γκολ: «Ο Ρομέλου θέλει να αγωνιστεί σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα, γιατί θέλει να κερδίσει τίτλους, αλλά όποια ομάδα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, πρέπει να ξέρει πως η Εβερτον δεν πέφτει κάτω από τα 100 εκατ. λίρες.».

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Λουκάκου έχει δεχτεί κρούση για να επιστρέψει στην Τσέλσι, από όπου «μετακόμισε» στους «εφοπλιστές» το 2014 έναντι 32 εκατ. ευρώ, αλλά έχει και πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι διοικούντες ελπίζουν πως θα τον μεταπείσουν για να παραμείνει, αλλά αν δεν το καταφέρουν, τότε δεν πρόκειται να ζητήσουν κάτω από 100 εκατ. λίρες ευρώ για να παραχωρήσουν τον Βέλγο σταρ.

Στο μεταξύ, ανοικτό άφησε ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, το ενδεχόμενο ο Σουηδός σούπερ σταρ, να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη σεζόν. «Δεν ξέρω αν ο Ζλάταν συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα μιλήσουμε σύντομα και θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ξέρω πως θέλει να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίνο Ραϊόλα και συμπλήρωσε:

«Είναι βέβαιο ότι θα παίξει μια ακόμα σεζόν, ίσως και δύο, επειδή εξακολουθεί να είναι κορυφαίος παίκτης. Φτάνουν πολλές προτάσεις από πολλές χώρες, αλλά είναι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι θα συνεχιστεί στην Ευρώπη. Εχουμε πολλές προτάσεις, αλλά η Μάντσεστερ έχει τον πρώτο λόγο», τόνισε για τον Σουηδό σταρ, που αναρρώνει από σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατό του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags