Facebook Pixel «Μόνο για τις… ανθοδέσμες στο Καραϊσκάκη δεν είπε ο Μανούσος – Δεν είναι δυνατόν να τάσσονται υπέρ του ψέματος και όχι του Πλατανιά»
| 2017-06-06 16:47:00

«Μόνο για τις… ανθοδέσμες στο Καραϊσκάκη δεν είπε ο Μανούσος – Δεν είναι δυνατόν να τάσσονται υπέρ του ψέματος και όχι του Πλατανιά»

«Μόνο για τις… ανθοδέσμες στο Καραϊσκάκη δεν είπε ο Μανούσος – Δεν είναι δυνατόν να τάσσονται υπέρ του ψέματος και όχι του Πλατανιά»

Με νέες του δηλώσεις ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, εξήγησε για ποιους λόγους έφυγε από την ομάδα ο Γιώργος Μανσούσος, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις «επιθέσεις» που δέχεται στα Χανιά και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει… παράρτημα κανενός Σαββίδη, Μαρινάκη ή Μελισσανίδη!

Αναλυτικά όσα είπε στο zarpanews.gr

«Τα συμβόλαια τα οποία έληγαν, τα οποία ήταν γνωστά από καιρό τώρα, ήταν πάρα πολλά φέτος. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, πρέπει να αντικατασταθούν πάρα πολύ παίκτες, οι οποίοι είναι ίσως και πάνω από 10 και επομένως βρισκόμαστε σε ένα στάδιο τώρα να κοιτάζουμε να βρούμε το καλύτερο και εφικτότερο για την ομάδα του Πλατανιά ώστε και του χρόνου να συνεχίσει τις επιτυχίες, όπως ήταν τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια.

Δεν είναι εύκολο, είναι αρκετά δύσκολο, είναι δύσκολη η αγορά, τα προβλήματα τα οικονομικά είναι μεγάλα και όταν θέλεις πολλούς παίκτες, σαφώς υπάρχει ένα θέμα για το που θα τους βρεις, πώς και τα λοιπά, θέλουμε, όμως, κατά το δυνατόν να κρατήσουμε ένα ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο και δεν ξέρω αν θα το καταφέρουμε, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν παίκτες ή δεν υπάρχουν οι παίκτες που θέλουμε εμείς».


Πόσοι βασικοί από την περσινή ομάδα υπάρχουν στο ρόστερ αυτήν την στιγμή:

«Ουσιαστικά θα γίνει μία καινούργια ομάδα. Από τους βασικούς που υπάρχουν είναι οι αμυντικοί, αν εξαιρέσουμε τον Μπανανά. Στο κέντρο υπάρχει σαφώς ένα πρόβλημα, καθώς από τους βασικούς δεν έχει μείνει κανείς, όπως επίσης και στην επίθεση. Αλλά, αυτά που ακούγονται τελευταία, με το Καραϊσκάκη, ότι διέλυσαν την ομάδα, αυτά είναι ένα παραμύθι, διότι οι μόνοι παίκτες που έφυγαν εξαιτίας αυτής της κατάστασης, ήταν ο Αποστολόπουλος και ο Μανούσος, ο μεν Αποστολόπουλος έληγε το συμβόλαιο και υπήρχε μια πολύ μικρή πιθανότητα να το ανανεώσουμε, διότι δεν απέδιδε μετά που έφυγε ο Κουλιμπαλί αυτά που περίμενε η ομάδα, ενώ ο δε Μανούσος, μην κοροϊδευόμαστε τώρα, εντάξει, ήταν ένα καλό στοιχείο για την ομάδα, έπαιξε ανταποκρίθηκε σε αυτά που περίμενε η ομάδα από αυτόν στον πρώτο γύρο. Στον δεύτερο γύρο, έπαιζε απλώς γιατί δεν υπήρχε κάποιος άλλος να παίξει».

Άρα, ο Μανούσος έφυγε κυρίως για αγωνιστικούς λόγους;

«Όχι, όχι, όχι. Για λόγους τάξεως και πειθαρχίας προς την ομάδα. Η ομάδα είχε δώσει μια εντολή, όχι δηλώσεις, ο Μανούσος την άλλη μέρα την αγνόησε. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση και μάλιστα λέγοντας ότι είπε. Γιατί το μόνο που δεν είπε, είναι ότι μας έδωσαν και ανθοδέσμες στο Καραϊσκάκη. Εντάξει, το μόνο που δεν είπε. Επομένως δεν είχε θέση στην ομάδα. Όχι γιατί είπε αυτά που είπε, γιατί δεν έπρεπε να πει ούτε υπέρ, ούτε κατά. Δεν είχε καμία δουλειά, εφόσον υπήρχε απαγόρευση από την ομάδα. Εντάξει, για τον Αποστολόπουλο δεν το συζητάω. Ο Αποστολόπουλος με αυτό που έκανε έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας αυτόματα, είτε έληγε το συμβόλαιο, είτε δεν έληγε».

Ποια είναι η δικιά σας, παίρνοντας επίσημη θέση, γνώμη για το τι έγινε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»; Επίσης, να σας ενημερώσω πως υπάρχει και μια δυσαρέσκεια από τον κόσμο προς το πρόσωπό σας.

«Η τοποθέτηση της ομάδας που βγήκε για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Πλατανιάς δεν έκανε καμία δήλωση, εκτός από την πρώτη δήλωση της βραδιάς αυτής. Έγινε, όντως μια τηλεφωνική ερώτηση από κάποιον δημοσιογράφο, μετά από 20 μέρες, κατά πόσο ήρθε στον Πλατανιά, μια κλήση από την εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά για να δώσουμε την αποστολή για να πάρουν καταθέσεις. Αυτό για να με ρωτήσει ένας δημοσιογράφος από την Αθήνα, από τη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω από πού ήταν, ότι το ήξερε, ότι στις 21 ή 22 του μήνα είχε πάρει αυτήν την κλήση η ΠΑΕ Πλατανιάς. Επομένως δεν υπήρχε κανένας λόγος να πω ψέματα και είπα ναι ήρθε και θα πάνε οι παίκτες να καταθέσουν για ότι έγινε. Αυτό είπα, δεν είπα τίποτα άλλο.

Από εκεί και πέρα, για να ξεκαθαρίζει αυτό το πράγμα, καταρχήν εμένα με έχει πειράξει αφάνταστα, όχι η στάση του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ ή του καθενός, της Θεσσαλονίκης ή της Αθήνας ή του Πειραιά κτλ. Εμένα με έχει πειράξει η στάση των Κρητικών, εδώ. Δεν είναι δυνατόν να τάσσονται για ένα θέμα, το οποίο στο κάτω κάτω της γραφής, βλάφτηκε αγωνιστικά η ομάδα, με ότι έγινε τέλος πάντων, δεν είναι δυνατόν να παίρνουν τη θέση μίας άλλης ομάδος και τη θέση της μη πραγματικότητας, όποια κι αν είναι αυτή. Διότι αυτά που λένε είναι η μη πραγματικότητα. Δεν είναι δυνατόν να γεμίζουν συνθήματα εις βάρος μου ή εις βάρος του Πλατανιά, οι τοίχοι στα Χανιά, δεν είναι δυνατόν να κρέμονται στις γέφυρες του εθνικού πανό και να λένε διάφορα κτλπ κτλπ. Για όνομα του Θεού. Τι έκανε ο Πλατανιάς; Πού έσφαλε; Πήγε να παίξει έναν αγώνα όπως όλους τους άλλους. Έγινε ότι έγινε εκεί και αντί να ζητηθεί συγγνώμη γι’αυτά που γίνανε, ο Πλατανιάς έπρεπε να πει ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα; Ε, δε γίνεται. Ας τα σκεφτότανε αυτοί που τα κάνανε όταν κάνανε. Για όνομα του Θεού».


Έχει ξανά υπάρξει κάποιο επεισόδιο με τον Ολυμπιακό; Γιατί είχε βγει μια φημολογία όταν ο Ολυμπιακός είχε έρθει στα Χανιά.

«Είχε υπάρξει ένα επεισόδιο, φραστικό, με τον προπονητή και κάποιον από τον Ολυμπιακό, ο οποίος φραστικά στράφηκε εναντίον του Παράσχου. Δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα άλλο. Απλώς εγώ θέλω να ξανά τονίσω ότι ο Πλατανιάς, τουλάχιστον όσο είμαι πρόεδρος εγώ, δε θα είναι υποκατάστημα κανενός Μαρινάκη, κανενός Σαββίδη, κανενός Μελισσανίδη, κανενός Αλαφούζου. Ο Πλατανιάς εάν μπορεί αυτόνομος, όπως είναι, κοιτάζοντας μόνο την ομάδα του και τίποτα παραπάνω, να διάγει στην ελληνική Super League, καλώς, εάν είναι κάτι αδύνατον, τότε καλύτερα να μην υπάρχει Πλατανιάς. Να μην υπάρχει τουλάχιστον στη Super League ή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για να κλείσουμε αυτό το θέμα, πώς επηρεάζει τον Πλατανιά αυτή η ιστορία;

«Ο Πλατανίας από αυτή την ιστορία, μόνο βλάφτηκε. Χωρίς να φταίει απολύτως πουθενά. Εγώ, όπως έχει πάει η ιστορία, που είναι στη δικαιοσύνη κτλπ. κτλπ, με όποιο αποτέλεσμα και να είναι, το οποίο μας είναι παντελώς αδιάφορο, δεν έχει ούτε να κερδίσει, ούτε να χάσει κάτι ο Πλατανιάς. Ο Πλατανιάς από αυτή την ιστορία έχασε και έχασε για ένα και μοναδικό λόγο, διότι η οικογένεια του Πλατανιά βρέθηκε να πάει σε έναν αγώνα και να λένε οι μισοί άσπρο και οι μισοί μαύρο. Ο λόγος που υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση είναι ακριβώς η ανάδειξη αυτού του περιστατικού, διότι καταλαβαίνει ο καθένας ότι υπάρχουν πιέσεις , ότι υπάρχουν απειλές, ότι υπάρχει το ένα, ότι υπάρχει το άλλο. Στο κάτω κάτω της γραφής οι τέσσερις του ελληνικού ποδοσφαίρου, τους ξέρουμε και ποιοι είναι και εν πάση περιπτώσει τι πρεσβεύουν και πώς θέλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ έχω να πάω σε τρία συμβούλια της Super League και θα ξανά σκεφτώ αν θα ξανά πάω, εκτός αν είναι τελείως απαραίτητη, για το συμφέρον του Πλατανιά, η παρουσία του, γιατί δεν έχει κανένα νόημα να πάει κανείς εκεί και να βλέπει τα παιχνίδια και τους τσακωμούς των τεσσάρων μεγάλων σε ένα συνεταιρισμό, στον οποίο δεν είναι οι τέσσερις μεγάλοι, αλλά είναι 16 ομάδες».

Τέλος, με το γηπεδικό, γιατί υπήρξαν θέματα με ΑΟΧ και Κισσαμικό, τι γίνεται;

«Εγώ έχω κάνει κάποιες συζητήσεις και με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, τους αρμόδιους. Επιδίωξη του Πλατανιά φέτος θα είναι η συντήρηση του χλοοτάπητα, επειδή έχουν ειπωθεί πάρα πολλά την περασμένη χρονιά και την προπερασμένη, όπου αυτά που έχουν ειπωθεί είναι «λάσπη» προς τον Πλατανιά, δεν αφήνει, δε θέλει κτλ. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο Πλατανιάς μπήκε μπροστά για να παίξει κάποια παιχνίδια και ο Κισσαμικός στα Περιβόλια. Αυτό βέβαια δεν αναγνωρίστηκε από κανέναν, αλλά αν ο Δήμος αναλάβει, που προς τα εκεί πάει μάλλον η ιστορία, τη συντήρηση του χλοοτάπητα, τότε έχει και την ευθύνη ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα για το ποιες ομάδες θα παίζουν και πότε θα παίζουν. Εννοείτε, ότι η ομάδα της Super League έχει μία απόλυτη προτεραιότητα. Ας κοιτάξουνε λοιπόν στις κληρώσεις, οι ομάδες που θα μείνουν και που θα παίζουν του χρόνου, να μπει ένας κλειδάριθμος, ώστε να μην ταυτίζονται τα παιχνίδια τους με τον Πλατανιά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Εγώ, όμως, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που γινότανε πέρσι και το λέω και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό, το γήπεδο του Μάλεμε να είναι δεύτερη έδρα άλλων ομάδων, αυτό το πράγμα δε γίνεται, διότι θα φέρουμε και τις ακαδημίες στο Μάλεμε και θα προπονούνται, διότι οι ακαδημίες για να είναι ακαδημίες πρέπει να είναι κοντά στην πρώτη ομάδα. Να τους βλέπει ο προπονητής, να έχουν συνεργασία μεταξύ τους, δεν είναι τυχαίο η αναβάθμιση του Μαναρώλη, ο οποίος εκτός από τους μικρούς, φέτος θα έχει τον ρόλο του υπεύθυνου στις μεταγραφές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags