Facebook Pixel "Κουμπωμένος" ο Ουσίγιος
| 2017-06-08 15:32:00

"Κουμπωμένος" ο Ουσίγιος

"Κουμπωμένος" ο Ουσίγιος

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος, απέφυγε τα μεγάλα λόγια, είπε τα... τετριμμένα, ενώ στο τέλος ζήτησε και μια μικρή πίστωση χρόνου...

Αναλυτικά:

"Ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα εδώ. Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με τεράστιες προσδοκίες και τον ευχαριστώ πολύ που με επέλεξε. Δεσμεύομαι να εργαστώ όσο καλύτερα μπορώ και σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, με πρώτο και πιο άμεσο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή για το τι θέλει η ομάδα, βασιζόμαστε στην επιθετική φιλοσοφία που έχει. Ξέρω πολύ καλά πως επικοινωνιακά αυτό που μας προκαλεί την προσοχή είναι τα ονόματα, όμως η δική μας σκέψη πάει ακόμη πιο πέρα, γιατί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που είναι να μεγαλώνουμε την ομάδα και να πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά. Ο καθένας από την πλευρά του θα κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά του για να βοηθήσει τους παίκτες της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας. Είναι προφανές πως για το μέγεθος του συλλόγου θα φέρουμε τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Σε αυτό το δρόμο βρισκόμαστε.

Τέλος, θέλω να πω πως στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δώσεις εύκολα χρόνο, αλλά θέλω να ζητήσω να δώσετε λίγο χρόνο σε μένα και τον προπονητή και θα δείτε την αγάπη για το σύλλογο". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags