Facebook Pixel H ενίσχυση, η αυτοπεποίθηση και το μπάτζετ...
| 2017-06-08 15:51:00

H ενίσχυση, η αυτοπεποίθηση και το μπάτζετ...

H ενίσχυση, η αυτοπεποίθηση και το μπάτζετ...

Στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ στην παρουσίαση των Μπέσνικ Χάσι και Μάριο Ουσίγιος ξεχώρισαν οι απαντήσεις για τις μεταγραφές της ομάδας που έδωσε ο Αλβανός, την αυτοπεποίθηση που έβγαλε ("έχω την εμπειρία για τα προκριματικά") αλλά και όσα είπε ο Βρέντζος για τα λεφτά...

Αναλυτικά:

Σε ερώτηση για το σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση, ο Μπέσνικ Χάσι απάντησε: «Πρώτα θα δούμε τι υπάρχει στην ομάδα και θα γνωρίσουμε και τους υπόλοιπους παίκτες. Ξέρουμε καλά τις θέσεις στις οποίες χρειαζόμαστε ενίσχυση κι έχουμε αποφασίσει.

Το πιο σημαντικό είναι ότι τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση τις ξέρουν οι συνεργάτες μου. Το να πούμε ότι θέλουμε ενίσχυση εδώ ή εκεί, δεν έχει νόημα, δεν θα βοηθήσει σε κάτι, θα ανοίξουμε συζήτηση χωρίς να έχει ουσία. Γνωρίζουμε καλά τη δουλειά μας και τις ανάγκες της ομάδας».

Ερώτηση στον Ουσίγιος για το αν θα ασχολείται με την καθημερινότητα της ομάδας και αν θα υπάρξουν αλλαγές στο σκάουτινγκ: «Η ενδεκάδα που θα παίζει, η προπόνηση και ό,τι αφορά την ομάδα αφορά αποκλειστικά τον προπονητή. Ο χώρος εργασίας μου θα είναι πάντα εκεί, εκτός από τις μέρες που θα κάνω κάποια ταξίδια. Θα είμαι πάντα κοντά στον προπονητή. Μου αρέσει να βλέπω τις προπονήσεις, να ταξιδεύω με την ομάδα και θα είμαι δίπλα της όποτε δεν έχω υποχρεώσεις. Αν μου ζητηθεί η γνώμη μου σε κάτι θα την πω, αλλά δεν θα παρεμβαίνω σε ζητήματα του προπονητή. Όσο για το σκάουτινγκ, γνωρίζω καλά τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτό, αλλά δεν έχει σημασία αν κοιτάμε 200 ή 300 χιλιάδες ποδοσφαιριστές παρά για όσους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό που έχω σκοπό να κάνει το σκάουτινγκ, είναι να ασχοληθεί με την αγορά για να βρει κατάλληλους παίκτες. Θέλουμε να οργανώσουμε ένα τμήμα και να φτιάξουμε μια δουλειά, που μετά από 10-15 χρόνια θα έχει μεγάλη αξία για να έχει ο Ολυμπιακός τις κατάλληλες πληροφορίες και σχέσεις με τις αγορές».

Ερώτηση στον Χάσι αν έχει προτεραιότητα την πρόκριση στους ομίλους ή να φτιάξει μια καλή ομάδα για το μέλλον: «Ο Ολυμπιακός δεν είχε εμπειρία στα προκριματικά και δεν ήξερε πώς να προετοιμαστεί κατάλληλα. Εγώ έχω αυτή την εμπειρία. Θα πρέπει να βρούμε παίκτες το συντομότερο δυνατό. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά το πιο σημαντικό ματς είναι στις 26-27 Ιουλίου. Γι’ αυτό θέλω να έχω την ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται και με το μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο για τα προκριματικά. Δεν είναι εύκολη η προετοιμασία για αυτά τα ματς. Ακόμη και τα φιλικά που θα δώσουμε θα είναι σαν τα ματς των προκριματικών. Έχουμε πολλούς διεθνείς που θα ενσωματωθούν διεθνείς, αλλά θα έχουν αρκετό χρόνο για να είναι έτοιμοι».

Η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε με ερώτηση στον Γιάννη Βρέντζο για το μεταγραφικό μπάτζετ: «Αυτό είναι κάτι που είναι δυναμικό και δεν είναι εύκολο να προσεγγίσεις ένα νούμερο. Κάποιες φορές λέμε ένα ποσό για μεταγραφές, αλλά είναι οι μισθοί και οι εφορίες. Δεν είναι εύκολο να πούμε συγκεκριμένο αριθμό. Πολύ πρόσφατα συζητήσαμε πόσα έχει επενδύσει ο Ολυμπιακός σε μεταγραφές. Νομίζω πως θα κινηθούμε σε αυτά τα επίπεδα κι ακόμη περισσότερο τη φετινή χρονιά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags