Facebook Pixel Οι… μπηχτές Τούντορ για Σαββίδη λόγω Ίβιτς και οι ατάκες του για την διαιτησία και τις ομάδες της Αθήνας!
| 2017-06-09 18:35:00

Οι… μπηχτές Τούντορ για Σαββίδη λόγω Ίβιτς και οι ατάκες του για την διαιτησία και τις ομάδες της Αθήνας!

Οι… μπηχτές Τούντορ για Σαββίδη λόγω Ίβιτς και οι ατάκες του για την διαιτησία και τις ομάδες της Αθήνας!

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μιλάει για το δικό του πέρασμα από την Τούμπα, σχολιάζει τις εξελίξεις με τον Ίβιτς και τον τρόπο που λειτουργεί ο Σαββίδης, ενώ εξηγεί πως και πότε θα έρθει το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο.

Ο Ίγκορ Τούντορ, πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Γαλατάσαραϊ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τον «δικέφαλο του βορρά», τον τίτλο που κατέκτησε , αλλά και την σοβαρότητα που του λείπει για να γίνει ένα μεγάλο κλαμπ.

Ο πρώην τεχνικός του «δικεφάλου» άφησε αιχμές για την σοβαρότητα που κινείται η διοίκηση της ομάδας, αναφέρθηκε στην φυγή του Ίβιτς , σύγκρινε το Ελληνικό με το Τούρκικο πρωτάθλημα και ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να πάρει ένα πρωτάθλημα!

Όσα είπε ο Ιγκόρ Τούντορ στον ArenaFM 89.4:

Για την πορεία του στην Τουρκία και την Γαλατάσαραϊ :«Πάω καλά, ξεκίνησα από μια μικρή ομάδα στην Τουρκία, την Καραμπούκσπορ, πήγαμε πολύ καλά, είδε την εξέλιξη μου η Γαλατάσαραϊ και  μου έκανε πρόταση μέσα στην χρονιά, την οποία και αποδέχτηκα. Τερματίσαμε στην τέταρτη θέση, είμαστε ικανοποιημένοι και εγώ αλλά και η διοίκηση και συνεχίζουμε με την προετοιμασία της νέας σεζόν».

Για το κύπελλο που πήρε ο ΠΑΟΚ: «Το έμαθα αμέσως! Παρακολουθώ συνεχώς τον ΠΑΟΚ, τους πρώην παίκτες μου και χάρηκα πάρα πολύ ,γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Το άξιζε ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αξίζει μόνο τίτλους».

Αναφορικά με το Ίβιτς ο οποίος φεύγει από τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια απόφαση του κ.Σαββίδη, αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και έχει τον δικό του τρόπο να αποφασίζει. Στην πορεία του χρόνου πάντα φαίνεται η αλήθεια. Οι συχνές αλλαγές στον πάγκο, δεν είναι ο σωστός τρόπος για να χτιστεί μια ομάδα».

Και εσείς για τρία χρόνια δεν είχατε έρθει στον ΠΑΟΚ;

«Όλα εξαρτιούνται από την διοίκηση και τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Όσο πιο σοβαρή είναι μια διοίκηση τόσο περισσότερους τίτλους κερδίζεις. Με την σοβαρότητα κερδίζει τίτλους. Αυτό ήταν το μυστικό στην Γιουβέντους, όπου έπαιζα εφτά χρόνια και παίρναμε τον έναν τίτλο μετά τον άλλον. Όταν είναι σοβαρή μία διοίκηση όλα είναι εύκολα. Κάνεις σωστές επιλογές και δείχνεις εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σου. Μ’ αυτό τον τρόπο έρχονται και οι τίτλοι.

Ο ΠΑΟΚ με βάσει την δυναμική αλλά και τον κόσμο που έχει πρέπει να παλεύει για τίτλους, το πρωτάθλημα εννοώ και να τους κατακτά. Βέβαια δεν είναι εύκολο, υπάρχει ανταγωνισμός από την Αθήνα, αλλά υπάρχουν και οι διαιτητές που όλοι ξέρουμε τον ρόλο που παίζουν στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο μέγεθος ως σωματείο και περιμένω πολύ περισσότερα».

Αφήσατε κάτι στην μέση;

«Δεν θέλω να κοιτάω πίσω, ούτε θέλω να επιστρέψω στο παρελθόν, μ’ αρέσει να κοιτάω μπροστά. Πέρασα πολύ καλά στην ομάδα και στην Θεσσαλονίκη, δούλεψα σε μια μεγάλη ομάδα και αυτό που εύχομαι και ελπίζω πλέον, είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα. Καλό ήταν το κύπελλο, αλλά στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το πρωτάθλημα. Βγάζει πολύ πάθος και έχει μεγάλο βεληνεκές αυτή η ομάδα».

Αναφορικά με τις διαφορές ελληνικού με τούρκικου πρωταθλήματος: «Υπάρχει ένα σαφές προβάδισμα σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μπροστά σε θέματα οργάνωσης, ανάπτυξης αλλά και νοοτροπίας. Έχει πολλά νέα γήπεδα και η κυβέρνηση βοηθάει την εξέλιξη των ομάδων και του ποδοσφαίρου. Έχει παίκτες γνωστούς και με μεγάλα συμβόλαια, τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι πάρα πολλά και όλα αυτά νομίζω ότι δίνουν ένα σαφές προβάδισμα στο τούρκικο πρωτάθλημα».

Έχετε κρατήσει επαφές με ανθρώπους του ΠΑΟΚ;

«Θυμάμαι αρκετούς, έχω κρατήσει επαφές με τον Νώντα Παπαεπαμεινώνδα και λυπάμαι που δεν είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ. Με τον Κυριάκο Κυριάκο κρατάω επαφές που επίσης είναι αξιόλογος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags