Facebook Pixel Νέος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού για Ντεφούρ!
| 2017-06-09 18:52:00

Νέος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού για Ντεφούρ!

Νέος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού για Ντεφούρ!

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τον Βέλγο διεθνή, ο οποίος ωστόσο είναι αρκετά περιζήτητος!

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Στίβεν Ντεφούρ, τον οποίο έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό και οι διοικούντες έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τον παίκτη προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο δεν παίζουν μόνοι τους για τον Βέλγο, ο οποίος έχει κι άλλες επιλογές για τη συνέχεια της καριέρας του, όπως σας έχουμε γράψει.

Μια από αυτές είναι η παραμονή στην Αγγλία και τη Μπέρνλι, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντεφούρ έχει δεχθεί κρούση και από την Κίνα!

Άλλωστε, οι Κινέζοι συνηθίζουν να μη φείδονται χρημάτων και το οικονομικό δέλεαρ της πρότασής τους είναι μεγάλο, ωστόσο η προοπτική αυτή παρουσιάζει αρκετά μειονεκτήματα για τον Ντεφούρ, με κυριότερο ότι μια μετακίνηση στην Κίνα θα τον βγάλει από το προσκήνιο σε μια περίοδο που προσπαθεί να ξανακερδίσει θέση στην εθνική ενόψει του Μουντιάλ 2018.

Παράλληλα, ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από αραβικές ομάδες, αλλά η όλη έκρυθμη κατάσταση στην περιοχή και η απειλή της τρομοκρατίας δεν καθιστούν ιδιαίτερα ασφαλή τη συγκεκριμένη προοπτική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags