Facebook Pixel Η ατάκα Γλύκου για όσους τον αμφισβητούν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-10 12:54:00

Η ατάκα Γλύκου για όσους τον αμφισβητούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ατάκα Γλύκου για όσους τον αμφισβητούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο PAOK TV, ο Παναγιώτης Γλύκος μιλάει για την αμφισβήτηση από την κερκίδα κι όσα έχει ακούσει κατά καιρούς, αναλύοντας παράλληλα την αποθεραπεία του, αλλά και τη σημασία των βραβείων MVP που πήρε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Η αμφισβήτηση και τα όσα ακούω, μου δίνουν περισσότερη δύναμη να συνεχίσω. Όταν ακούσω κάτι κακό για τον εαυτό μου ή γύρω από τον εαυτό μου, αμέσως θα το πάρω εγωιστικά και θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι είναι λάθος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας πως:

«Υπάρχουν στιγμές που θα υπάρξουν λάθη, αλλά θέλει σωστή διαχείριση από τον εαυτό μου. Κλείνω τα αφτιά μου και δε θέλω να εισπράττω. Ακούω πολλά από το ζέσταμα μέχρι τα τελευταία λεπτά. Κατεβάζω ρολά, με επηρεάζουν κάποιες φορές, αλλά δεν αφήνω να με επηρεάζουν. Κάποτε άκουγα ότι είμαι κοντός, τι να πω…».

Ενώ συμπλήρωσε ότι: «Η θέση θέλει γερό στομάχι και υπομονή. Είναι δύσκολη θέση και εγώ δεν ήθελα να παίζω τερματοφύλακας, ξεκίνησα ως επιθετικός αλλά όσο μεγαλώνεις σκέφτεσαι πιο ώριμα και αποφάσισα να παίξω στην συγκεκριμένη θέση».

Δείτε το βίντεο:  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags