Facebook Pixel Ποιος πρόεδρος μεγάλης ομάδας θα πει στους παίκτες "βάλτε πλάτη";
| 2017-06-12 11:53:00

Ποιος πρόεδρος μεγάλης ομάδας θα πει στους παίκτες "βάλτε πλάτη";

Ποιος πρόεδρος μεγάλης ομάδας θα πει στους παίκτες "βάλτε πλάτη";

Τα χρωστούμενα είναι πολλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ στις επαφές με τους ποδοσφαιριστές και φέρεται να έχει προτείνει ήδη... ψαλίδι. 

Η παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στην Ελλάδα, μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ, αναμένεται να σημάνει την απαρχή εξελίξεων που αφορούν στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών στον Άρη...

Κατάσταση που σχετίζεται με τη διαδικασία της αδειοδότησης, η οποία ολοκληρώνεται στις 22 του μήνα. Γι' αυτό και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα υπάρχει, όπως όλα δείχνουν, και το “ψαλίδι”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτή η σκέψη προϋπήρχε στο μυαλό του προέδρου και φέρεται πως οι άμεσοι συνεργάτες του έχουν ήδη διαμηνύσει στους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών το “concept”, που θα διαμορφωθεί στις συζητήσεις των επόμενων ημερών.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. θα έχει αλλεπάλληλες επαφές, καθώς γνωρίζει ότι ορισμένοι είναι στα... όριά τους και περιμένουν ειδοποίηση. Βέβαια, κανείς δεν είναι σε θέση να πει ποια θα είναι η αντίδραση της πλευράς των παικτών, όταν ακούσουν τις προτάσεις των υπευθύνων της εταιρίας. Οπως και να' χει, η συναίνεση είναι λέξη-κλειδί, που χρειάζεται από όλους όσοι διαπραγματευτούν το εν λόγω ζήτημα, καθώς πρόκειται για λεπτό θέμα που κρίνει, παράλληλα, και τις παραμονές ή αποχωρήσεις από την ομάδα.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags