Facebook Pixel Μεγάλος κίνδυνος για επαρχιακή ομάδα...
| 2017-06-12 12:00:00

Μεγάλος κίνδυνος για επαρχιακή ομάδα...

Μεγάλος κίνδυνος για επαρχιακή ομάδα...

Τη Δευτέρα (12/6) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη για πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί και δεν πλήρωσε εντός του προβλεπόμενου διαστήματος, βάζοντάς τον σε σοβαρούς μπελάδες...
 

Ο λόγος για τα Χανιά στη Football League...

Bάσει του κανονισμού, οι Χανιώτες απειλούνται με αφαίρεση ενός βαθμού για κάθε ματς που έδωσαν από τη στιγμή που τα χρέη κρίθηκαν ληξιπρόθεσμα, κάτι που σημαίνει ότι, αν δεν βρεθεί λύση, ο ΑΟΧ κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Αναλυτικά:

«O Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Χανιά, νόμιμα εκπροσωπούμενης, διότι δεν προέβη ως όφειλε στη καταβολή του ποσού των 12.304 ευρώ που αποτελεί το σύνολο των χρηματικών ποινών που της επιβλήθηκαν με αποφάσεις της Π.Ε./Football League και απόφαση της Π.Ε./ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να καταστούν αυτές ληξιπρόθεσμες στις 7/4/2017 ΚΑΙ στις 27/4/2017. Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4 και 33 παρ. 1, 2, 5 εδ. ε', στ' του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags