Facebook Pixel Πρόλαβε Αστέρα – Ατρόμητο και… δίνει τα χέρια με Έλληνα άσο ο Πανιώνιος!
| 2017-06-14 00:17:00

Πρόλαβε Αστέρα – Ατρόμητο και… δίνει τα χέρια με Έλληνα άσο ο Πανιώνιος!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Πρόλαβε Αστέρα – Ατρόμητο και… δίνει τα χέρια με Έλληνα άσο ο Πανιώνιος!

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει το «χτίσιμο» για την επόμενη σεζόν και βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη εξαιρετικού ποδοσφαιριστή.
 

Αν και έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με την ομάδα του Ηρακλή, ο Γιώργος Σαραμαντάς, το πιθανότερο είναι ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο.

Ο 25χρονος μπακ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Νεοσμυρνιώτες και δεν αποκλείεται αύριο κιόλας να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα, ώστε να δώσει τα χέρια με την ομάδα της Πλατείας.

Ο ταλαντούχος αριστερός μπακ είχε εξαιρετικές σεζόν στον Γηραιό και δεν ήθελε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, ωστόσο τα προβλήματα που υπάρχουν από πέρυσι και η αβεβαιότητα για την επόμενη σεζόν, τον οδηγούν στην έξοδο.

Ο Σαραμαντάς τον Γενάρη είχε απασχολήσει πολύ έντονα και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η υπόθεσή του δεν προχώρησε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, ενδιαφέρον σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είχαν δείξει τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Πανιώνιος όμως φαίνεται να… κερδίζει την κούρσα και να κάνει δικό του έναν ακόμα ταλαντούχο Έλληνα, σε μία προσπάθεια που γίνεται για να παραμείνει στο υψηλό επίπεδο, παρά τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν (Σιώπης, Ρισβάνης, Μπεν κ.α.).

Η μεταγραφή είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και η μόνη περίπτωση για να… χαλάσει, είναι εάν «σκάσει» την τελευταία στιγμή κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Ο μάνατζέρ του συζητάει με ομάδες από την Β’ Ισπανίας και Β’ Ιταλίας, ωστόσο ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή έχει μεγάλο προβάδισμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags