Facebook Pixel Σούπερ κίνηση από τον Πανιώνιο – Έκλεισε μεταγραφή Σουπερλιγκάτου άσου!
| 2017-06-15 00:06:00

Σούπερ κίνηση από τον Πανιώνιο – Έκλεισε μεταγραφή Σουπερλιγκάτου άσου!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Σούπερ κίνηση από τον Πανιώνιο – Έκλεισε μεταγραφή Σουπερλιγκάτου άσου!

Οι "Κυανέρυρθοι" κινήθηκαν άμεσα και συμφώνησαν με έναν πολύ καλό Έλληνα ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν άλλες δύο ομάδες.

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο Γιώργος Σαραμαντάς, ο οποίος όπως σας γράψαμε και χθες στο SportDog, συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας και την Τετάρτη ήρθαν σε οριστική συμφωνία.

Ο 25χρονος άσος, ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στον Ηρακλή όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος έχοντας συνολικά 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (27) και Κύπελλο (3), είχε έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Γηραιό, ωστόσο λόγω των πολλών προβλημάτων στον Γηραιό, αποφάσισε να αφήσει την Θεσσαλονίκη και να έρθει στην Αθήνα.

Ο Σαραμαντάς αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος, ενώ δεν είναι τυχαίο πως είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Αστέρας Τρίπολης!

Μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό σε Γ' και Β' Εθνική και στον Ηρακλή στην Β' και φυσικά στην Super League.

Θυμίζουμε, ότι για τον Πανιώνιο η σεζόν ξεκινάει πολύ νωρίς φέτος, καθώς την Πέμπτη (15/6) το πρωί θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας με εργομετρικά και αιματολογικά τεστ, ενώ την επόμενη μέρα θα περάσει από τις ίδιες εξετάσεις το δεύτερο γκρουπ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags