Facebook Pixel Μετά τον Ολυμπιακό ο Λεμονής συνεχίζει την καριέρα του σε πάγκο κορυφαίας ομάδας του εξωτερικού!
| 2017-06-17 22:33:00

Μετά τον Ολυμπιακό ο Λεμονής συνεχίζει την καριέρα του σε πάγκο κορυφαίας ομάδας του εξωτερικού!

Μετά τον Ολυμπιακό ο Λεμονής συνεχίζει την καριέρα του σε πάγκο κορυφαίας ομάδας του εξωτερικού!

Ο πολυταξιδεμένος «Sir Takis» είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του σε σύλλογο-έκπληξη! Τι συνέβη με τους Πειραιώτες, η απίθανη πρόταση που έχει στα χέρια του και το... ρεκόρ!

Ο Τάκης Λεμονής αποτέλεσε τον άνθρωπο που ανέλαβε την αποστολή να σταθεροποιήσει τον Ολυμπιακό στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν μετά την απομάκρυνση του Παόυλο Μπέντο. Υπό τις οδηγίες του η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά δε κατάφερε να διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδος, αφού αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στα ημιτελικά.

Ο 57χρονος τεχνικός ήλπιζε πως θα πάρει την ευκαιρία από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ώστε να παραμείνει στον πάγκο των Ερυθρολεύκων και την επόμενη σεζόν. Αυτό ήταν το όνειρό του και το διεκδίκησε μέχρι τέλους, παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους.

Ο «Sir Takis» περίμενε τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες επέλεξαν να μην τον κρατήσουν και τελικά κατέληξαν στη λύση του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Λεμονής, λοιπόν, καλείται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ετοιμάζεται μια έκπληξη πρώτου μεγέθους!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με κορυφαία ομάδα της Αφρικής και αναμένονται άμεσα εξελίξεις!

Εάν η υπόθεση κλείσει θετικά, η Αφρική θα αποτελέσει την τρίτη ήπειρο, στην οποία θα δουλέψει ο πολυταξιδεμένος προπονητής, επίτευγμα αναμφίβολα αξιοσημείωτο. Θυμίζουμε ότι ο Λεμονής έχει ήδη εργαστεί στην Ασία (στην Αλ Ραέντ της Σαουδική Αραβίας) τη σεζόν 2015-16.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags