Facebook Pixel Βιδάλ-Σάντσες νίκησαν Καμερούν και... ριπλέι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-18 22:54:00

Βιδάλ-Σάντσες νίκησαν Καμερούν και... ριπλέι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βιδάλ-Σάντσες νίκησαν Καμερούν και... ριπλέι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δυο εμπνεύσεις του Σάντσες που έφεραν γκολ από τους Βιδάλ και Βάργκας στα τελευταία λεπτά, οι Χιλιανοί πήραν τη νίκη με 2-0 κι ενώ νωρίτερα είχαν δει τέρμα τους να ακυρώνεται με τη χρήση βίντεο!

Με τον βασικό τερματοφύλακα, Κλαούντιο Μπράβο, να μένει εκτός και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Αλέξις Σάντσες, να μην ξεκινά από την αρχή, η Χιλή δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στο Καμερούν, όμως τελικά πήρε τη νίκη με 2-0 και ξεκίνησε θετικά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Οι Χιλιανοί σκόραραν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Βάργκας, το τέρμα αρχικά μέτρησε κανονικά, αλλά στη συνέχεια ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τη βοήθεια του video replay, εκνευρίζοντας τους παίκτες του Πίτσι.

Στο δεύτερο μέρος, η άμυνα του Καμερούν αντιστεκόταν και η Χιλή έδειχνε μπλοκαρισμένη, γεγονός που ανάγκασε τον Πίτσι να ρίξει στη μάχη τον Σάντσες περνώντας τον στο ματς στο 58’. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας δικαίωσε τον προπονητή του, καθώς με φανταστική σέντρα στο 81’ «σέρβιρε» το γκολ στον Βιδάλ, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά δίνοντας τη νίκη στη Χιλή.

Το τελικό 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις, όταν ο Βάργκας πήρε το ριμπάουντ από χαμένο τετ α τετ του Σάντσες και σκόραρε από κοντά. Πάντως, και αυτό το γκολ μέτρησε με… περιπέτεια, αφού χρειάστηκε η εξέτασή του από το βίντεο!

Για τον ίδιο όμιλο, Γερμανία και Αυστραλία παίζουν αύριο στις 18.00.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags