Facebook Pixel Τελειώνει του Σαλάχ!
| 2017-06-19 13:08:00

Τελειώνει του Σαλάχ!

Τελειώνει του Σαλάχ!

Ο Αιγύπτιος φορ επιστρέφει στην Premier League μετά το σύντομο πέρασμα του από την Τσέλσι!

Παίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι «κόκκινοι» προσέφεραν αρχικά το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αιγύπτιου διεθνούς μεσοεπιθετικού, ωστόσο, η προσφορά αυτή απορρίφθηκε από τους «Ρωμαίους». Σύμφωνα με το «Sky Sports», η Λίβερπουλ επανήλθε και ανέβασε την προσφορά της στα 40 εκατ. ευρώ.

Ο Σαλάχ αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, που στο πρόσωπο του Αιγύπτιου άσου βλέπει τον ιδανικό παίκτη για να προσθέσει ταχύτητα στην επίθεση της ομάδας του. Ο 24χρονος άσος υπέγραψε στην Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2014, αλλά το 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στη Φιορεντίνα, πριν τον αγοράσει η Ρόμα έναντι 15 εκ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν πληρώσει 15 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν στο Λονδίνο από την Βασιλεία.

Ο Αιγύπτιος έκανε σπουδαία χρονιά στη Serie A, όπου πέτυχε 19 γκολ με τη φανέλα της Ρόμα, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ στη διάρκεια της σεζόν βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την 2η θέση και την απευθείας έξοδο στο Champions League. Ο γεννημένος στις 15 Ιουνίου του 1992 ακραίος επιθετικός συνολικά τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στη Ρόμα είχε 34 γκολ σε 84 παιχνίδια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags