Facebook Pixel Αυτό είναι το πρόβλημα που έχει ο Μποκανί - Ποιος το ανακάλυψε, γιατί τον "έκοψαν" στον Ολυμπιακό!
| 2017-06-20 13:45:00

Αυτό είναι το πρόβλημα που έχει ο Μποκανί - Ποιος το ανακάλυψε, γιατί τον "έκοψαν" στον Ολυμπιακό!

Αυτό είναι το πρόβλημα που έχει ο Μποκανί - Ποιος το ανακάλυψε, γιατί τον "έκοψαν" στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε το παρασκήνιο πίσω από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κονγκολέζου φορ.

Δε θα ντυθεί τελικά στα ερυθρόλευκα ο Ντιεμερσί Μποκανί, καθώς, όπως διέρρευσε πριν από λίγο, ο διεθνής επιθετικός κόπηκε από τον Ολυμπιακό στις ιατρικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο έμπειρος άσος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο πόδι και συγκεκριμένα στον δικέφαλο, κάτι που δεν του επιτρέπει να είναι στα επίπεδα που επιθυμούν στο Λιμάνι.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το εντόπισε ο γιατρός της ομάδας, Τάσος Θέος, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ζέεφελντ, για να εξετάσει προσωπικά τον Κονγκολέζο φορ.

Στον Πειραιά δεν ήθελαν με τίποτα να πάρουν το ρίσκο να υπογράψουν με έναν παίκτη που διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να μην ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Ο SportDog σας είχε ενημερώσει για το πρόβλημα του Αφρικανού επιθετικού, σε ειδικό ρεπορτάζ για τους τραυματισμούς του. Είχε επισημανθεί μάλιστα, ότι τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπισε δύο φορές προβλήματα στον οπίσθιο μηριαίο.

Πλέον, οι πρωταθλητές στρέφονται σε άλλες λύσεις και, όπως λέγεται, ο επόμενος στόχος θα είναι όνομα ανάλογο του Μποκανί.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags