Facebook Pixel Με τέτοιον Ρονάλντο, θα το σηκώσει και αυτό! Έμπλεξαν για τα καλά οι Ρώσοι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-21 19:54:00

Με τέτοιον Ρονάλντο, θα το σηκώσει και αυτό! Έμπλεξαν για τα καλά οι Ρώσοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τέτοιον Ρονάλντο, θα το σηκώσει και αυτό! Έμπλεξαν για τα καλά οι Ρώσοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασταμάτητος ο Πορτογάλος, άνοιξε λογαριασμό και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών δίνοντας τη νίκη στους πρωταθλητές Ευρώπης κόντρα στη διοργανώτρια Ρωσία (1-0) και ουσιαστικά την πρόκριση στα ημιτελικά!

Μετά από ένα… διάλειμμα με το Μεξικό, κόντρα στο οποίο δεν σκόραρε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει.

Με το πρώτο γκολ της καριέρας του σε Κύπελλο Συνομοσπονδιών ο Πορτογάλος χάρισε στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος τη νίκη επί της διοργανώτριας Ρωσίας με 1-0.

Ο Κριστιάνο πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με «καρφωτή κεφαλιά» στο 8’ μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Ράφαελ Γκερέιρο, με το σκορ να διατηρείται μέχρι τέλους, παρά την πίεση των Ρώσων και τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις των Πορτογάλων, οι οποίες όμως δεν έφεραν το δεύτερο γκολ.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Πορτογαλία ουσιαστικά περνά στα ημιτελικά, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την αδύναμη Νέα Ζηλανδία.

Αντιθέτως, η Ρωσία κινδυνεύει να μείνει πρόωρα εκτός από το τουρνουά που διοργανώνει. Και αυτό γιατί έμεινε 2η με 3 βαθμούς, τη στιγμή που το Μεξικό παίζει απόψε στις 21.00 με τη Νέα Ζηλανδία και με νίκη, θα την ξεπεράσει. Εάν συμβεί αυτό, οι Ρώσοι θα θέλουν μόνο νίκη επί των Μεξικανών την τελευταία αγωνιστική.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags