Facebook Pixel Αυτόν θέλει η ΑΕΚ στην επίθεση!
| 2017-06-25 08:38:00

Αυτόν θέλει η ΑΕΚ στην επίθεση!

Αυτόν θέλει η ΑΕΚ στην επίθεση!

Ο Μάρκο Λιβάγια της Λας Πάλμας φέρεται αυτή τη στιγμή να είναι ο Νο1 στόχος της Ένωσης για τη γραμμή κρούσης!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά και την πλευρά του παίκτη έχουν προχωρήσει αρκετά και έχει διαπιστωθεί ότι είναι εφικτό να γίνει η μεταγραφή. Κάτι που αν τελικά συμβεί, όλα δείχνουν ότι θα αφορά τον μονοετή δανεισμό του Λιβάγια, με την Ένωση όμως να εξασφαλίζει μια λογική οψιόν για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι.

Τον Κροάτη επιθετικό έχουν εγκρίνει τόσο ο Μανόλο Χιμένεθ, όσο και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και για τον λόγο αυτό άλλωστε βρέθηκε στην τελική λίστα που έχει καταρτίσει η ομάδα για την θέση του φορ. Και όλα δείχνουν ότι στην υπόθεσή του αναμένονται τελικές εξελίξεις τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Ο 24χρονος άσος φέτος αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια με την Λας Πάλμας και πέτυχε 7 γκολ, ενώ είχε και τρεις ασίστ. Η ομάδα από τα Κανάρια τον απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι από τη Ρούμπιν Καζάν, η οποίο τον είχε αγοράσει με 6,5 εκατ. ευρώ από την Αταλάντα το 2014, όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Ρωσία. Επίσης, έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις Ίντερ, Τσεζένα και Έμπολι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags