Facebook Pixel Αποκαλυπτικό δημοσίευμα για ΑΕΚ στην Ισπανία: «Χάνεται ο Αραούχο, έρχεται ο…»
| 2017-06-25 23:53:00

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα για ΑΕΚ στην Ισπανία: «Χάνεται ο Αραούχο, έρχεται ο…»

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα για ΑΕΚ στην Ισπανία: «Χάνεται ο Αραούχο, έρχεται ο…»

Φούντωσαν οι φήμες πως η Ένωση είναι πολύ κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή και μάλιστα ενός παίκτη, που θα την «ανεβάσει επίπεδο».
 

Τη στιγμή που η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο δείχνει να απομακρύνεται από την ΑΕΚ, καθώς η Λας Πάλμας θέλει να τον κρατήσει για την επόμενη σεζόν, οι Ισπανοί… στέλνουν στην Ελλάδα τον Μάρκο Λιβάγια!

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ της Marca που έχει τίτλο «Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Λιβάγια», αναφέρεται αρχικά ότι: «Το δρομολόγιο Γκραν Κανάρια – Αθήνα παραμένει ανοικτό. Μετά τη μεταγραφή του Αραούχο την περασμένη σεζόν και την υπογραφή του Έλντερ Λόπες πριν από μια εβδομάδα, οι Έλληνες πλησιάζουν τον Μάρκο Λιβάγια».

Και συνεχίζει: «Παρόλο που ο βασικός στόχος των Ελλήνων ήταν να κρατήσουν τον Σέρχιο Αραούχο, ο Λιβάγια είναι πιο κοντά από τον Τσίνο, καθώς ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι και ο σύλλογος θέλουν τον Αραούχο να κάνει την προετοιμασία με τη Λας Πάλμας. Θέλουν να δουν από πρώτο χέρι αν ο παίκτης μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρά τα πράγματα αυτή τη σεζόν και να επιστρέψει στα στάνταρ του».

Την πληροφορία των Ισπανών πάντως επιβεβαιώνουν και ελληνικές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες είναι πολύ πιθανό να έχουμε ακόμα και ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags