Facebook Pixel Κοντά σε συμφωνία με Σάμαρη - Φεύγει από Μπενφίκα και πάει...
| 2017-06-26 13:24:00

Κοντά σε συμφωνία με Σάμαρη - Φεύγει από Μπενφίκα και πάει...

Κοντά σε συμφωνία με Σάμαρη - Φεύγει από Μπενφίκα και πάει...

Αυξάνονται οι φήμες...

Επιμένουν φήμες και δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για πρόταση της Νιούκαστλ για τον Ανδρέα Σάμαρη. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η αγγλική ομάδα, την οποία επέστρεψε στην Πρέμιερ λιγκ, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον Έλληνα μέσο.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι πέντε εκατ. ευρώ, ωστόσο στην Πορτογαλία τονίζουν ότι οι επαφές κορυφώνονται για τη μετακίνηση του Έλληνα μέσου στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ.»

Η Νιούκαστλ προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα, με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας να ζητούν 20 εκατ. ευρώ για να συναινέσουν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Ράφα Μπενίτεθ θέλει να φέρει στη βορειοανατολική Αγγλία τον Σάμαρη και μέσα στις επόμενες ώρες οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Πληροφορίες μάλιστα στην Πορτογαλία θέλουν τον διεθνή μέσο έτοιμο για το ταξίδι στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Το τωρινό συμβόλαιο του Σάμαρη με την Μπενφίκα λήγει το 2019 και υπάρχει οψιόν αγοράς του πρώην άσου του Ολυμπιακού, που ξεπερνάει τα 45 εκατ. ευρώ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags