Facebook Pixel Αυτήν έχει χτυπήσει τατουάζ ο παιχταράς που φέρνει η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
| 2017-06-26 18:04:00

Αυτήν έχει χτυπήσει τατουάζ ο παιχταράς που φέρνει η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτήν έχει χτυπήσει τατουάζ ο παιχταράς που φέρνει η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Είναι βασίλισσα της Δαλματίας με κορμί που μαγνητίζει τα βλέμματα! Θα την δούνε άραγε στο ΟΑΚΑ οι ΑΕΚτζήδες;

Τις βαλίτσες του για την Ελλάδα ετοιμάζει ο Μάρκος Λιβάγια! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ τα βρήκε με τη Λας Πάλμας, για τον 23χρονο Κροάτη επιθετικό, ο οποίος θα έρθει για να ενισχύσει σημαντικά την ελληνική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εκτός από το ταλέντο, το πρώτο πράγμα που κάνει τον Λιβάγια να ξεχωρίζει είναι τα τατουάζ του. Ο τύπος έχει ζωγραφίσει όλο του το σώμα. Ένα σημείο όμως είναι ξεχωριστό για εκείνον. Γιατί; Επειδή έχει «χτυπήσει» το όνομα και την ημερομηνία γέννησης μίας γυναίκας!

Το sportdog.gr έψαξε και βρήκε ποια είναι η τύπισσα που έκλεψε την καρδιά του «κλεισμένου» παίκτη της ΑΕΚ. Ο λογος για τη συμπατριώτισσα του Λιβάγια, Βαλεντίνα Μίλετις. Είναι μοντέλο και πρώην εστεμμένη! «Βασίλισσα» της Δαλματίας την αποκάλεσαν μετά τον τίτλο που κατέκτησε σε καλλιστεία το 2011.

Όταν τα έφτιαξαν οι δυο τους, εκείνην την εποχή, ο ποδοσφαιριστής ήταν 17 και η καλλονή 21. Τέσσερα χρόνια διαφορά ηλικίας είχαν, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Λιβάγια να χτυπήσει τατουάζ για πάρτη της με την ημερομηνία γέννησης της και την επιγραφή στα λατινικά «Η αγάπη τα κατακτά όλα». Μάλιστα έδειχναν τόσο αγαπημένοι που έγιναν πρωτοσέλιδο σε περιοδικό, στο οποίο φιλοξενήθηκε κοινή τους φωτογράφιση.

Έλα όμως που η σχέση δεν κράτησε για πολλά χρόνια! Φαίνεται πως η Βαλεντίνα είχε αδυναμία σε νεαρότερους άντρες και αθλητές! Το 2015 το μοντέλο (ενώ ήταν 24 ετών) τα έφτιαξε με τον 18χρονο τότε Μπόρνα Τσόριτς, ο οποίος είναι επαγγελματίας τεννίστας και γνωστός στα courts. Μαλιστα σε συνέντευξη που είχε δώσει για τη νέα της σχέση, ρωτήθηκε για το τατουάζ που είχε κάνει ο Λιβάγια και η απάντησή της ήταν αφοπλιστικά παγερή. «Εγώ δεν ήθελα να το κάνει, ο Μάρκο επέμενε», δήλωσε συγκεκριμένα το άκαρδο μοντέλο που έκλεψε την καρδιά του Κροάτη επιθετικού.

Απολαύστε την στο φωτορεπορτάζ του sportdog.gr, γιατί στην Ελλάδα δεν πρόκειται να τη δούμε, αφού τα έχει χαλάσει με τον ποδοσφαιριστή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags