Facebook Pixel Ο ξένος άσος που "βασανίζει" τον ΠΑΟΚ - Το ξέσπασμα του Σαββίδη και το μεγάλο λάθος του Μίχελ!
| 2017-06-26 21:24:00

Ο ξένος άσος που "βασανίζει" τον ΠΑΟΚ - Το ξέσπασμα του Σαββίδη και το μεγάλο λάθος του Μίχελ!

Ο ξένος άσος που "βασανίζει" τον ΠΑΟΚ - Το ξέσπασμα του Σαββίδη και το μεγάλο λάθος του Μίχελ!

Αν ήταν στο χέρι του, ο Λούμπος Μίχελ θα τον ...αποχαιρετούσε… χθες! Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αγκάθι» και γι΄ αυτό έχει μερίδιο ευθύνης και ο Σλοβάκος!

Ο Ζέλικο Μπρκιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι μετά από μία χρονιά ως δανεικός στην Κάρπι όπου και αγωνίστηκε σε μόλις 7 παιχνίδια της και δέχθηκε 15 γκολ! Παρόλα αυτά, οι Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς είδαν στο πρόσωπό του τον τερματοφύλακα που θα έδινε σιγουριά στην ασπρόμαυρη εστία και υπέγραψαν μαζί του συμβόλαιο τριών ετών, με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 400 χιλιάδες ευρώ!

Τελικά αποδείχθηκε πως η μικρή συμμετοχή του στην Κάρπι δεν ήταν… τυχαία! Ο Μπρκιτς δεν ενέπνευσε σιγουριά σχεδόν σε κανένα από τα 11 παιχνίδια της περσινής σεζόν, στα οποία δέχθηκε 13 γκολ! Στα τελευταία δύο παιχνίδια των πλέι οφ του δόθηκε μάλιστα και η ευκαιρία λόγω του τραυματισμού του Γλύκου να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, αλλά στην ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0 ήταν ξανά ασταθής και στην καθοριστική ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με 3-2 δέχθηκε τρία γκολ!

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την απώλεια της πρωτιάς στα πλέι οφ, ο Μπρκιτς τα… άκουσε από τον Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωνε πως «ήμουν πολύ αγχωμένος μη τυχόν συμβεί κάτι με τον Γλύκο. Και αυτό, επειδή είδατε ότι ο τερματοφύλακας ήταν το λάθος μας, αλλά εμείς περιμέναμε την ολοκλήρωση της σεζόν για να ενισχυθούμε σε αυτή τη θέση».

Το πρόβλημα όμως είναι πως η εικόνα του Μπρκιτς τα τελευταία δύο χρόνια δεν είναι… ελκυστική για τις ομάδες που ψάχνουν τερματοφύλακα, ενώ τεράστιο πρόβλημα είναι και το ότι ο Μπρκιτς έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο το να το λύσει χωρίς να πάρει μια… γενναία αποζημίωση!

Το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα έχει άμεσα καινούργιο τερματοφύλακα, όπως όλα δείχνουν τον 26χρονιο Αργεντινό Ροντρίγκο Ρέι της Γοδόι Κρουζ, ενώ διαφαίνεται μία πρόθεση των Μίχελ και Στανόγεβιτς να εμπιστευτούν περισσότερο τον Μάριο Σιαμπάνη μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως ο Παναγιώτης Γλύκος.

Είναι ωστόσο επίσης σίγουρο πως θα είναι… θαύμα για τον ΠΑΟΚ εάν καταφέρει να απαλλαχθεί «αναίμακτα» από το συμβόλαιο του Ζέλικο Μπρκιτς, που έχει ήδη ταξινομηθεί στις πολλές αποτυχημένες επιλογές του Δικεφάλου του Βορρά για τη θέση «1».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags