Facebook Pixel Όταν o κόσμος του ποδοσφαίρου συγκλονίστηκε με τον Καρσελά! (BINTEO+ΦΩΤΟ)
| 2017-06-27 22:08:00

Όταν o κόσμος του ποδοσφαίρου συγκλονίστηκε με τον Καρσελά! (BINTEO+ΦΩΤΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Όταν o κόσμος του ποδοσφαίρου συγκλονίστηκε με τον Καρσελά! (BINTEO+ΦΩΤΟ)

Τί παίζει με τους τραυματισμούς του 27χρονου φουνταριστού που βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό και ποια σοκαριστική στιγμή είχε πρωταγωνιστή τον ίδιο; Διαβάστε το θέμα στο sportdog.gr.

Ο Μεχντί Καρσελά είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη Γρανάδα για την απόκτηση του βελγοαναθρεμμένου διεθνούς Μαροκινού, ο οποίος, αν αποκτηθεί, θα αποτελέσει εργαλείο στα χέρια του Μπέσνικ Χάσι. Ο 27χρονος είναι αριστεροπόδαρος, η βασική του θέση είναι δεξί εξτρέμ, μπορεί να καλύψει και την αριστερή πτέρυγα, αλλά και να αναλάβει ρόλο ενορχηστρωτή στο κέντρο, αφου έχει τη δυνατότητα, να αγωνιστεί ως δημιουργικός μέσος.

Σε αυτές τις αφίξεις πάντα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πληροφορίες για τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν βγάλει οι παίκτες στο παρελθόν. Σε αντίθεση με τον Μποκανί, που κόπηκε λόγω ιατρικών, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ανησυχεί για τον Καρσελά.

Ο 27χρονος φουνταριστός δεν έχει συχνούς τραυματισμούς στην καριέρα του. Από το 2008 που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, μόνο φέτος έβγαλε κάποια μυικά προβλήματα, στην Πριμέρα, τα οποία τον άφησαν εκτός για 2 αγωνιστικές, στις αρχές του Απριλίου. Έχασε άλλα τρία ματς τον Οκτώβρη αλλά για άλλον όχι τόσο σημαντικό λόγο.

Το χτύπημα στο κεφάλι

Στην καριέρα του πάντως έχει ένα σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος ήταν σοκαριστικός. Ήταν στο τέλος της σεζόν 2010-2011 όταν έπαιζε στη Σταντάρ Λιέγης. Στο παιχνίδι με την Γκενκ, σε μία επέλαση από δεξιά δέχτηκε κλωτσιά στο κεφάλι από τον Μαβινγκά. Ο παίκτης έπεσε αναίσθητος στο έδαφος και κινητοποιήθηκε άμεσα το ιατρικό επιτελείο της βέλγικης ομάδας. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αφού του είχε γυρίσει η γλώσσα και εν τέλει τον έσωσαν.

H περιγραφή του συμβάντος από τον Βέλγο σπορτκάστερ είναι χαρακτηριστικότατη:

Δεν τον επηρέασε στην καριέρα του

Ο παίκτης υπέστη κάταγμα στο κρανίο, χειουργήθηκε και έχασε τον τελικό του Κυπέλλο, στον οποίο η ομάδα του επικράτησε 2-0 της Βέστερλο και κατέκτησε το τρόπαιο. Στον παίκτη πάντως έμεινε ψυχικό τραύμα το συγκεκριμένο χτύπημα που δέχτηκε. Ο ίδιος περιέγραψε το περιστατικό ως «τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής του», επειδή φοβήθηκε, ότι θα μπορούσε να πεθάνει. Απ' ότι φαίνεται όμως, ο Καρσελά είναι μαχητής. Δεδομένης καταξίωσης που είχε στη Σταντάρ, την Ανζί και τη Μπενφίκα φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ο ποδοσφαιριστής δεν άφησε αυτό το γεγονός να επηρεάσει την καριέρα του, ένα στοιχείο που μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags