Facebook Pixel Η αποκάλυψη Βιεϊρίνα για τον ΠΑΟΚ!
| 2017-06-28 19:40:00

Η αποκάλυψη Βιεϊρίνα για τον ΠΑΟΚ!

Η αποκάλυψη Βιεϊρίνα για τον ΠΑΟΚ!

Ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται στην Ελλάδα και σε συνάντησή του με οπαδούς του Δικεφάλου, ρωτήθηκε για το τι συμβαίνει με τον Δικέφαλο και αν θα γυρίσει στην Τούμπα.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές του διακοπές βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, το όνομα του οποίου φιγουράρει και φέτος στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, πρόσφατα ο Λούμπος Μίχελ επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο άσο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως υπάρχει… θέμα στο οικονομικό, καθώς τα λεφτά που ζητάει η Βόλφσμπουργκ (1.5 εκατ. ευρώ) και το συμβόλαιο του παίκτη (επίσης 1.5 εκατ. ευρώ), είναι πάρα πολλά.

Ο Βιεϊρίνια λοιπόν, κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Κρήτη, συναντήθηκε με φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίου του εξέφρασαν την επιθυμία να τον δουν ξανά με τα ασπρόμαυρα και του ζήτησαν να μάθουν αν έχει προχωρήσει το θέμα του.

«Δεν έχω δεχθεί πρόταση ακόμη αλλά περιμένω…» ήταν η απάντηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή σύμφωνα με το «Metrosport»!

Ο Πορτογάλος φαίνεται να κρατά αποστάσεις, αφού θυμίζουμε ότι δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με συμβόλαιο στους «Λύκους» που αρχίζουν άμεσα την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags