Facebook Pixel Τεράστια έκπληξη Χάσι - Ποιος ξένος τον "τρέλανε" και ποιον "τελειώνει" με συνοπτικές διαδικασίες
| 2017-06-28 21:29:00

Τεράστια έκπληξη Χάσι - Ποιος ξένος τον "τρέλανε" και ποιον "τελειώνει" με συνοπτικές διαδικασίες

Τεράστια έκπληξη Χάσι - Ποιος ξένος τον "τρέλανε" και ποιον "τελειώνει" με συνοπτικές διαδικασίες

Ο Αλβανός προπονητής έχει πάρει τις πρώτες αποφάσεις του για το νέο ρόστερ. Ποιος τα… άκουσε όμως άσχημα στην προπόνηση, ποιος κέρδισε μία θέση και ποιος την έχασε;

Οι φωνές του Μπεσνίκ Χάσι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έπιασαν τόπο στην περίπτωσή του! Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δείξει ότι είναι πολύ απαιτητικός και ζητάει πάντοτε το 100% από τους παίκτες του, μη διστάζοντας πολλές φορές να τους βάλει και τις... φωνές.

Στην περίπτωση του Παπ Αμπού Σισέ, μάλιστα, φαίνεται πως οι διαρκείς συμβουλές και παραινέσεις του 45χρονου τεχνικού βρήκαν το καλύτερο δυνατό αντίκρισμα, καθώς ο Σενεγαλέζος στόπερ βελτίωσε καταφανώς την εικόνα του στη διάρκεια της προετοιμασίας κι ενώ δεν ξεκίνησε πολύ καλά, στη συνέχεια όχι μόνο βελτιώθηκε, αλλά εμφάνισε και κάποια πολύ εντυπωσιακά στοιχεία, κυρίως με την μπάλα στον αέρα.

Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός στόπερ ξεκίνησε κάτι παραπάνω από μουδιασμένα τη σταδιοδρομία του στον Ολυμπιακό και έδειχνε ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο ομάδας επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, γρήγορα και χάρη στις διαρκείς «φωνές» του Χάσι έβγαλε ένα άλλο, πολύ καλύτερο πρόσωπο και όλοι στο Λιμάνι έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίησε με τις εμφανίσεις, αλλά και την πρόοδό του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον, θεωρείται δεδομένο πως θα ταξιδέψει και στο Βέλγιο με την αποστολή της ομάδας για το β’ στάδιο της προετοιμασίας, κερδίζοντας με το σπαθί του μια θέση στους «εκλεκτούς» του προπονητή του!

Ο 21χρονος έβγαλε... διαβατήριο για το Βέλγιο με την αξία του και μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, θα αφήσει «εκτός νυμφώνα» ένα παλαιότερο μέλος της ομάδας.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος και πάλι δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο και έτσι, μοιάζει απίθανο να μπει στο αεροπλάνο για το Γκενκ. Ο Βραζιλιάνος δεν βγάζει ούτε εγωισμό σαν χαρακτήρας, αλλά ούτε και ποιότητα στο παιχνίδι του και όπως όλα δείχνουν, θα τη χάσει κατά κράτος τη μάχη από τον Σισέ για μια θέση στο κέντρο της άμυνας του «νέου» Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags