Facebook Pixel Διορία της Ζενίτ σε Μανωλά...
| 2017-06-29 09:51:00

Διορία της Ζενίτ σε Μανωλά...

Διορία της Ζενίτ σε Μανωλά...

Παράταση πήρε το "σίριαλ" της μεταγραφής του διεθνούς Έλληνα στόπερ στη ρωσική ομάδα, την ίδια ώρα που στην Τσέλσι διαψεύδουν τα περί εμπλοκής τους... "Τελεσίγραφο" των Ρώσων στον 26χρονο στόπερ. 

Μέχρι το Σάββατο, έδωσε διορία η Ζενίτ στον Κώστα Μανωλά, προκειμένου να απαντήσει εάν τελικά θέλει να φορέσει την φανέλα της. Αυτό αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ιταλικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας την εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί στην μεταγραφή του διεθνή Ελληνα αμυντικού στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, εξαιτίας του νομίσματος για την καταβολή των χρημάτων.

Οι Ρώσοι θέλουν να πληρώνουν το συμβόλαιό του σε ρούβλια, ο Κώστας Μανωλάς, θεωρεί ότι έτσι θα αποκτήσει μειονέκτημα στην ανταλλαγή του νομίσματος και ζητάει δολάρια ή ευρώ. Εξελίξεις αναμένονται και σήμερα.

Χθες, όπως είναι γνωστό δεν πέρασε από τις προγραμματισμένες για το πρωί ιατρικές εξετάσεις στη Ρώμη και την Villa Stuart, ενώ νωρίς το μεσημέρι, φτάνοντας στην ιταλική πρωτεύουσα, προτίμησε να κάνει «like» στην προσωπκή του σελίδα στο Facebook, στην νέα εκτός έδρας φανέλα της Ρόμα.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία, αναφέρουν ότι ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, ξεκαθάρισε πως με αυτή την προοπτική δεν πάει στην Ζενίτ, προκαλώντας φήμες πως πίσω από αυτή την κίνηση, βρίσκεται η Τσέλσι ή κάποιος άλλος σύλλογος της Premier League.

Πάντως στην Ιταλία, χθες αργά το βράδι, ανέφεραν με βεβαιότητα, πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν δείχνει πλέον ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καθώς πάει για τον Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν.

Αγωνία υπάρχει, εκτός από την Ζενίτ του Ρομπέρτο Μαντσίνι και στη Ρόμα, αφού η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας έχει φτάσει σε ολοκληρωτική συμφωνία για 34 εκατ ευρώ συν μπόνους με τους Ρώσους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags