Facebook Pixel "Τυφώνας" η Γερμανία, "σκόρπισε" το Μεξικό και πάει τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-29 23:06:00

"Τυφώνας" η Γερμανία, "σκόρπισε" το Μεξικό και πάει τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Τυφώνας" η Γερμανία, "σκόρπισε" το Μεξικό και πάει τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα έχει η νεανική Γερμανία, η οποία διέλυσε τους Μεξικανούς με 4-1 και θα παίξει στον τελικό με τη Χιλή!

Οκτώ λεπτά στο ξεκίνημα του αγώνα χρειάστηκε η Γερμανία για να βάλει τις βάσεις για μία άνετη επικράτηση επί του Μεξικού με 4-1 στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών της Ρωσίας, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Σότσι. Με τα δύο γκολ του Λέον Γκορέτσκα (6΄,8΄) και αυτά του Βέρνερ και του Γιουνές στην επανάληψη, η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ εξασφάλισε με εμφατικό τρόπο το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης (2/07 στην Αγία Πετρούπολη), όπου θα αντιμετωπίσει την Χιλή.

Η ομάδα του Οσόριο τα έπαιξε όλα για όλα στο δεύτερο μέρος για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, ωστόσο, άφησε αρκετούς κενούς διαδρόμους στην άμυνα με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να «καθαρίσουν» το ματς στο 59΄ με το γκολ του Βέρνερ σε άδεια εστία. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Μεξικανών να πετύχουν γκολ χάθηκε στο 75΄ με τον Χιμένες να «σημαδεύει» το δοκάρι του Τερ Στέγκεν με κεφαλιά. Ένα λεπτό πριν το τέλος ο Φαμπιάν με φοβερό σουτ πέτυχε το «γκολ της τιμής» για το Μεξικό, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιουνές με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, οι Γερμανοί προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, στον οποίο θα αντιμετωπίσουν τη Χιλή.

Διαιτητής: Ν.Πιτάνα (Αργεντινή)
Κίτρινες: Τσαν - Χιμένες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Λεβ): Τερ Στέγκεν, Έκτορ, Γκίντερ, Χένρικς, Ντράξλερ (81΄ Γιουνές), Γκορέτσκα (67΄ Τσαν), Βέρνερ, Στιντλ (79΄ Μπραντ), Ρούντιγκερ, Κίμιχ, Ρούντι

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Αραούχο, Τζόναθαν Ντος Σάντος (66΄ Μάρκες), Λαγιούν, Χιμένες, Τζιοβάνι Ντος Σάντος (63΄ Φαμπιάν), Τσιτσαρίτο, Μορένο, Ερέρα, Ακίνο (46΄ Λοσάνο), Αλάνις.

 

Гepмaния - Meкcикa от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags