Facebook Pixel "Δε θα γίνουν μεγάλες μεταγραφές στον ΠΑΟΚ"
| 2017-06-30 12:37:00

"Δε θα γίνουν μεγάλες μεταγραφές στον ΠΑΟΚ"

"Δε θα γίνουν μεγάλες μεταγραφές στον ΠΑΟΚ"

Ο Νίκος Καραγεωργίου σε δηλώσεις του στον Arena FΜ εκτίμησε πως ο Δικέφαλος δεν θα "σπρώξει" πολλά χρήματα στις μεταγραφές...

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Μέχρι τώρα δε βλέπω μεγάλες μεταγραφές. Κι έχω την αίσθηση ότι δε θα γίνουν. Από την πρόσληψη προπονητή δείχνουν και τι θα ακολουθήσει. Μικρές κινήσεις θα γίνουν. Ίσως γιατί το πρωτάθλημα έχει γίνει μέτριο και αναξιόπιστο.

Το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο ΠΑΟΚ. Δείχνουν ότι δε θέλουν να κάνουν μεγάλες δαπάνες. Αν δεν τους πάρουν τώρα για να παίξουν προκριματικά, πότε θα τους πάρουν;

Δικαιολογώ μόνο την ΑΕΚ γιατί όλοι έχουν στραφεί στο γήπεδο. Τους υπόλοιπους δεν τους δικαιολογώ.

Πρέπει και ο Παναθηναϊκός να αλλάξει χέρια και να ξαναγίνει η ομάδα που ήταν. Τους χάνει όλους γιατί δεν έχει να πληρώσει.

Ο ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε ο Σαββίδης έχουν σταματήσει αυτά . Πρέπει να κάνει έναν κορμό, αλλά είναι η στιγμή που πρέπει να μπει ένας μεγάλος παίκτης στην ομάδα.

Και οι δυο παίκτες, Μακ και Βιεϊρίνια θα βοηθήσουν πολύ αν έρθουν. Έχουν αξία. Ο Μακ θα δώσει ταχύτητα. Τον Βιεϊρίνια θα τον βάλει στη θέση του, μπροστά. Στη Γερμανία έπαιζε δεξί μπακ. Εδώ δεξί μπακ είναι ο καλύτερος παίκτης σου, ο Μάτος.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags