Facebook Pixel Επιβεβαίωσε η Άντερλεχτ για Νάουτινκ
| 2017-07-01 12:00:00

Επιβεβαίωσε η Άντερλεχτ για Νάουτινκ

Επιβεβαίωσε η Άντερλεχτ για Νάουτινκ

Ο αθλητικός διευθυντής των Βέλγων, Χέρμαν βαν Χόλσμπεκ αποκάλυψε ότι μίλησε με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι για τον Μπραμ Νάουτινκ, αλλά τόνισε πως η υπόθεση δεν είναι εύκολη για τους «ερυθρόλευκους».

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Χέρμαν βαν Χόλσμπεκ αποκάλυψε στην Derniere Heure πως είχε συζητήσεις με τον Χάσι αναφορικά με την πιθανότητα μεταγραφής του Ολλανδού στόπερ στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο βαν Χόλσμπεκ τόνισε πως το θέμα είναι περίπλοκο για τον Ολυμπιακό, λόγω των απολαβών του Νάουτινκ στην Άντερλεχτ, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη, που λήγει το καλοκαίρι του 2018.

«Ναι, ο Μπέσνικ με πήρε τηλέφωνο. Αλλά όταν είπα αυτά που κερδίζει ο Νάουτινκ έγινε πιο περίπλοκο. Αν θέλεις να βελτιώσεις τις απολαβές σου μετά την Άντερλεχτ, πρέπει να πας στην Αγγλία, τη Γερμανία, ή στο τοπ-2 της Γαλλίας, την Ισπανία και την Ιταλία. Αν ο Μπραμ το θέλει, θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι για ένα νέο συμβόλαιο. Αλλά έχει κερδίσει τόσα χρόνια με την προσφορά του. Να μην μπλοκάρουμε την καριέρα του», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας του βελγικού συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags