Facebook Pixel Δεν αφήνει... τίποτα να ξεφύγει η Γερμανία - Σήκωσε και το Συνομοσπονδιών! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-02 22:54:00

Δεν αφήνει... τίποτα να ξεφύγει η Γερμανία - Σήκωσε και το Συνομοσπονδιών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν αφήνει... τίποτα να ξεφύγει η Γερμανία - Σήκωσε και το Συνομοσπονδιών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιο νεανική και άπειρη έκδοση των Γερμανών θριάμβευσε και στα γήπεδα της Ρωσίας! Με γκολ του Στιντλ από λάθος του Ντίαζ τα "πάντσερ" νίκησαν 1-0 τη Χιλή και κατέκτησαν το Κύπελλο Συνομοσπονδιών για πρώτη φορά!

HΓερμανία ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών κόντρα στη Χιλή, κατακτώντας έτσι τον μοναδικό διεθνή τίτλο που έλειπε από την τροπαιοθήκη της.

Τί κι αν τα «πάντσερ» ξεκούρασαν τους βασικούς τους παίκτες και κατέβηκαν με πολύ νεανική ομάδα στο τουρνουά; Ακόμα κι έτσι επιβεβαίωσαν σε ακόμα μια διοργάνωση την κυριαρχία τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αλλά και το Ευρωπαϊκό Κ21 πριν από λίγες μέρες, έχοντας αφήσει ουσιαστικά μόνο το Euro2016 να τους… ξεφύγει την τελευταία τριετία!

Η Χιλή είχε ξεκινήσει δυνατά και πίεζε, χάνοντας μάλιστα και μια τεράστια ευκαιρία με τον Σάντσες στο 19’. Ωστόσο, στην επόμενη φάση ο Ντίαζ έκανε ένα τραγικό λάθος χάνοντας την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του. Ο Βέρνερ την έκλεψε και γύρισε στον Στιντλ, ο οποίος σκόραρε στο κενό τέρμα στο 20’.

Το γκολ αυτό έμελλε να είναι «χρυσό» για τη Γερμανία αφού παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησαν οι Χιλιανοί δεν βρήκαν την ισοφάριση.

Ανάμεσα στις πάρα πολλές τελικές προσπάθειες που επιχείρησαν, έχασαν και τρεις τεράστιες ευκαιρίες, με τον Σαγκάλ που σούταρε άουτ προ κενής εστίας στο 84’ και το φάουλ του Σάντσες που έδιωξε δύσκολα ο Τερ Στέγκεν στην εκπνοή.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τα πιτσιρίκια της Γερμανίας να πανηγυρίζουν τον τίτλο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags