Facebook Pixel Αποκάλυψη Άλτμαν - Απέρριψε "χρυσή" πρόταση για τον Παναθηναϊκό!
| 2017-07-03 18:03:00

Αποκάλυψη Άλτμαν - Απέρριψε "χρυσή" πρόταση για τον Παναθηναϊκό!

Αποκάλυψη Άλτμαν - Απέρριψε "χρυσή" πρόταση για τον Παναθηναϊκό!

Ο Ισραηλινός αποκάλυψε ότι αρνήθηκε τεράστια προσφορά για χάρη του Τριφυλλιού!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του, Παναθηναϊκού, Όμρι Άλτμαν, μίλησε σε ΜΜΕ του Ισραήλ για τη νέα σελίδα της καριέρας του και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι είχε πρόταση με τα διπλά λεφτά σε σχέση με αυτά των Πρασίνων, την οποία όμως απέρριψε για χάρη του Τριφυλλιού!

Αρχικά μίλησε στην εφημερίδα «Haaretz» τονίζοντας τα εξής: «Αυτό που κατάλαβα απ’ τις συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν ότι με ήθελαν πάρα πολύ και γι’ αυτό στο τέλος πήγα εκεί. Ο προπονητής είναι αυτός που με ήθελε και τον Ιανουάριο. Τον Ιανουάριο υπήρχαν κάποια ανοικτά ζητήματα με την πρώην ομάδα μου, η οποία απειλούσε να οδηγήσει τις εξελίξεις στη FIFA αν προχωρούσε κι άλλο το θέμα.

Θα ήταν μεγάλο ρίσκο γι’ αυτούς να οδηγηθεί η υπόθεση σε δικαστήριο. Ήξερα όμως πως θα μπορούσε να υπάρξει και νέος κύκλος συζητήσεων το καλοκαίρι, όπως κι έγινε κι εντέλει προχώρησε η μεταγραφή. Είχα πρόταση με τα διπλά λεφτά, αλλά θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, έκανε δηλώσεις και στην ιστοσελίδα «sports.walla.co.il» και αναφέρθηκε στα όσα έζησε την περασμένη σεζόν και στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τον περασμένο Ιανουάριο:

«Αυτή τη χρονιά πέρασα πάρα πολλά και ωρίμασα. Είναι αστείο, διότι σε όλους όσους με ρωτούσαν στο κλαμπ, ακόμη και πριν τελειώσει η σεζόν, για το τι θα έκανα την επόμενη χρονιά, τους έδινα την ίδια απάντηση. Δεν είχα καμία διάθεση να μιλήσω γι’ αυτούς, από τη στιγμή που όποιοι με ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά πόσο πολύ με ένοιαζε για την ομάδα και πόσο «βαριά» το πήρα όλο αυτό.

Κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Υπήρξαν πολλές «εφευρέσεις» των ΜΜΕ, για οτιδήποτε ενέπλεκε εμένα με τη Μακάμπι Χάιφα. Μετά το τέλος της σεζόν δέχθηκα μία προσέγγιση απ’ τη Μακάμπι για να δουν τις προθέσεις μου, αλλά η επιθυμία μου όλη την ώρα ήταν να πάω στην Ευρώπη. Κι αυτό ήταν ξεκάθαρο για μένα απ’ τον Ιανουάριο, πως θα ήταν στον Παναθηναϊκό. Κι απ’ τη στιγμή που έδειξαν ξανά ενδιαφέρον για μένα, προτίμησα να πάω στο εξωτερικό και να παίξω στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags