Facebook Pixel Παίκτης του Παναθηναϊκού: "Δεν είναι όλα τέλεια από τη μια μέρα στην άλλη"...
| 2017-07-03 18:32:00

Παίκτης του Παναθηναϊκού: "Δεν είναι όλα τέλεια από τη μια μέρα στην άλλη"...

Παίκτης του Παναθηναϊκού: "Δεν είναι όλα τέλεια από τη μια μέρα στην άλλη"...

Ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού μίλησε για τα προβλήματα στην ομάδα, τονίζοντας πάντως οτι είναι αισιόδοξος οτι θα βρεθεί λύση...

Ο λόγος για τον Χρήστο Δώνη που μίλησε στο "Metropolis 95,5" για τη θητεία του στον Ηρακλή, την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό αλλά και το μέλλον του στους "πράσινους".

Αναλυτικά όσα είπε:

Ξεκίνησε το σχόλιο του λέγοντας
: «Εχω ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, είναι όλα πολύ όμορφα. Εχει πολλή ζέστη όμως είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει το σενάριο να δοθώ δανεικός καθώς έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και πιστεύω ότι θα παραμείνω στην ομάδα».

Για το τι έπαιξε ρόλο στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Ο δανεισμός μου στον Ηρακλή με βοήθησε πολύ για να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλύτερος κερδισμένος από τον Ηρακλή ήμουν εγώ, όσο και αν λένε ότι εγώ βοήθησα τον Ηρακλή. Σίγουρα από τον Παναθηναϊκό είδαν κάποια πράγματα σε μένα και αποφάσισαν να γυρίσω».

Για το αν παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Γηραιό: «Παρακολουθώ τα νέα του Ηρακλή, βλέπω τι συμβαίνει. Εχω μιλήσει μερικές φορές με τα παιδιά, με τον Περόνε μίλησα τελευταία αλλά όχι πρόσφατα. Και να δικαιωθεί ο Ηρακλής θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι κρίμα για τον Ηρακλή να ταλαιπωρείται από όλα αυτά τα προβλήματα, γιατί είναι μεγάλη ομάδα, έχει βαριά φανέλα και κόσμο που την ακολουθεί παντού. Πρέπει να βρεθεί μια λύση όσο το δυνατόν γρηγότερο για να σταματήσουν αυτά τα προβλήματα».

Για το τι πιστεύει ότι φταίει που συμβαίνουν όσα γίνονται στον Ηρακλή: «Σε κάθε ομάδα παίζει ρόλο η διοίκηση, να έχεις μια ασφάλεια. Εγώ έμεινα μόνο έξι μήνες στον Ηρακλή και άκουγα από τα παιδιά ότι δεν υπήρχε ασφάλεια με αυτή τη διοίκηση. Εγώ με αυτή τη διοίκηση ήρθα στον Ηρακλή όμως έπαιξε και πολύ σημαντικό ρόλο ο προπονητής και με βοήθησε πάρα πολύ».

Για το μεταγραφικό πάρε-δώσε του καλοκαιριού: «Δεν έχουν γίνει πολλές μεταγραφές όσο παρακολουθώ. Στον Παναθηναϊκό έφυγε ο Μπεργκ που ήταν μεγάλο κεφάλαιο για εμάς, έφυγε και ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ, από τον ΠΑΟΚ έφυγαν Χαρίσης και Κίτσιου, ο Ολυμπιακός πήρε 2-3 παίκτες. Δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα τόσο νωρίς για τα ρόστερ των ομάδων».

Για το πώς είναι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι όλα τέλεια από τη μια μέρα στην άλλη, από τη στιγμή που άρχισε η ομάδα προετοιμασία είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρεθεί λύση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags